Kırmızı şimşek

Sosyetik Siren Ertan, 'quadski' denilen yeni aracıyla Çeşme'de şov yaptı. Hem karada hem denizde giden araçtan Türkiye'de birkaç kişide bulunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2014 Güncelleme 31 Temmuz 2014, 01:25
Kırmızı şimşek

İÇİNDEKİLER

Daha önce Bodrum'da Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un kullandığı 'Quadski' isimli araçla boy gösteren isim bu kez sosyetik tasarımcı Siren Ertan Çarmıklı oldu. Ramazan bayramı tatilini eşi Gökhan Çarmıklı ile sahibi olduğu 7800 isimli otelde geçiren sosyetik güzel, yeni aracıyla Çeşme koylarında adeta fırtına gibi esti.

TAM BİR ADRENALİN TUTKUNU
Hem karada hem de denizde gidebilme özelliği olan kırmızı aracıyla dalgalara karşı sürat denemesi yapan Siren Ertan Çarmıklı, arkadaşıyla adrenalin dolu dakikalar geçirdi. Fiyatı 184 bin TL olduğu öğrenilen amfibik araç ile dakikalarca sürat yapan sosyetik güzelin bu anları da kare kare objektiflere yansıdı. Çeşme'yi dolduranların meraklı bakışları eşliğinde 'kırmızı şimşek'le şov yapan Siren Ertan Çarmıklı, daha sonra da deniz keyfi yaptı. Tam bir heyecan tutkunu olan sosyetik güzel, Çeşme'ye gittiğinde 'Gyrocopter' denen iki kişilik hava aracına da sık sık biniyor.

Kahraman DURAK