Bal gibiler

Kenan Doğulu, uğruna 'Bal Gibi' şarkısını yazdığı büyük aşkı Beren Saat'le evlendi. Malibu'daki kumsal düğünü öncesinde çekilen gelin-damat fotoğrafları da büyük aşklarının kanıtıydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2014 Güncelleme 31 Temmuz 2014, 01:25
Bal gibiler

İÇİNDEKİLER

Herkesin merakla beklediği Beren Saat ile Kenan Doğulu düğününden ilk fotoğraflar günyüzüne çıktı. Los Angeles'ta dünyaevine giren ünlü çift; Malibu'da yapılan kumsal düğünlerinde şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Törene çiftin aileleri başta olmak üzere Belçim Bilgin, Kıvanç Tatlıtuğ ve sevgilisi Başak Dizer de katıldı. Beren Saat; İsrailli modacı Mira Zwillinger tasarımı olan gelinliği kendi zevkine göre yeniden şekillendirdi. Kenan Doğulu da buzmavisi ve dar kesim damatlığıyla en az güzel aşkı kadar şıktı. Doğulu, uçuk mavi papyonu ve beyaz ayakkabılar tercih ederken; Beren Saat de aksesuvar olarak şapkayı seçti. İkilinin bu fotoğrafları dün sosyal medyanın gündemine yerleşirken çift için "Masaldan çıkmış gibi duruyorlar" yorumları yapıldı.

Beren Saat'in şapka ve Kenan Doğulu'nun kendisine düğün hediyesi olarak taktığı mücevherlerle tamamladığı gelinliği, tamamen el işçiliği. Fiyatı 7 bin 500 dolar olan gelinlikte ipek, şifon ve dantel kumaşları kullanıldı.