Cennet'te aşk

68 yaşındaki işadamı Dikran Masis, kendisinden 35 yaş küçük eşi Yasemin Hanım'la Bodrum tatiline çıktı. Ünlü çift, Cennet Koyu'nda romantik anlar yaşadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2014 Güncelleme 29 Temmuz 2014, 01:02
Cennet’te aşk

İÇİNDEKİLER

Bodrum, bayram tatiliyle magazin kadar cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de adresi oldu. Her sene olduğu gibi bu yaz da soluğu Bodrum'da alan Yasemin ile Dikran Masis, önceki gün Cennet Koyu'nda objektiflere takıldı.

AŞKIN YAŞI YOKTUR
Sosyetik çift, 68 yaşındaki işadamının kendisinden 35 yaş küçük eşine geçtiğimiz yıllarda aldığı 2 milyon dolarlık yatla koya geldi. Bir süre yatın arka tarafından el ele tutuşarak keyifli bir sohbete koyulan sosyetik çift, burada şakalaşmayı da ihmal etmedi. Kendilerini Ege'nin serin sularına bırakan Yasemin ile Dikran Masis, burada ise romantizmin doruğuna çıktı. Suyun içerisinde birbirlerini öpücük yağmuruna tutan sosyetik çift, bir kez daha aşkın yaşının olmadığını herkese gösterdi. Eskidji Müzayede Şirketi'nin sahibi ve Eskidji Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Dikran Masis ile iç mimar olan Yasemin Hanım, 2009 yılında hayatlarını birleştirmişti.

Denize girerken eşiyle şakalaşan Dikran Masis, daha sonra güzel eşini öpücüklere boğdu. Sosyetik çiftin yaşadığı o anlar da objektiflere işte böyle yansıdı.