Şaşırmışlar!

Dubai tatilinde ayağından yağmur çizmesini çıkarmayan Süreyya Yalçın, Bodrum'daki 40 derecelik sıcakta da aynı çizmeleri giydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2014 Güncelleme 28 Temmuz 2014, 01:01
Şaşırmışlar!

İÇİNDEKİLER

Son aylarını Miami ile Dubai arasında mekik dokuyarak geçiren Süreyya Yalçın, adının özdeşleştiği Bodrum'a ayak bastı. Yaklaşık 2 ay Bodrum'da tatil yapacak olan sosyetik ikoncan, önceki gün Gündoğan'daki Moon Beach'teydi.

BU KEZ TERCİHİ KIRMIZI
Süreyya Yalçın, her zamanki gibi tarzıyla tüm bakışları üzerinde topladı. Dubai'deki tatilinde 'Hunter' marka sarı ve mavi yağmur çizmeleriyle havuz sefası yapan ikoncan, bu tarzını Bodrum'da da sürdürdü. Süreyya Yalçın, Bodrum'daki 40 derecelik sıcakta kırmızı yağmur çizmeleriyle dolaştı.

'BAŞINA GÜNEŞ GEÇMİŞ'
Batman logolu mayosuyla da dikkat çeken sosyetik ikoncanın; ilginç güneş gözlükleri, takıları ve Swarovski taşlarla süslü uzun tırnakları da bir o kadar şaşırtıcıydı. Süreyya Yalçın'ı görenler; "Başına güneş geçmiş" esprisi yaptı.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in modacı ve sunucu eşi Asena Erkin, önceki gün yine ilginç görüntüler sergiledi. Nişantaşı City's'e giden Erkin, seksi kıyafetiyle tüm bakışları üzerinde toplamayı yine başardı. KUAFÖRDE pedikür yaptıran Asena Erkin, AVM'den pedikür terlikleriyle ayrıldı. City's'e gelirken giydiği spor ayakkabılarını da boynuna asan Erkin; "Her geçen gün daha da çılgınlaşıyor" dedirtti.

YENİ ADRES NİŞANTAŞI
Son hazırlıklarını yapıp dün soluğu Çeşme'de alan Asena Erkin, eşiyle Nişantaşı'na taşındığını söyleyip ekledi: "Artık beni sürekli Nişantaşı sokaklarında göreceksiniz."