19 yıl sonra buluştular

Ani vefatıyla herkesi yasa boğan Çolpan İlhan, turist Ömer'ine kavuştu. 19 yıllık ayrılığın ardından İlhan biricik eşi Sadri Alışık'ın yanına gömüldü...

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 28 Temmuz 2014, 01:50
19 yıl sonra buluştular

İÇİNDEKİLER

Cuma günü evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman usta oyuncu Çolpan İlhan, dün son yolculuğuna uğurlandı. İlhan için sabah saatlerinde Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Tören sırasında gözyaşlarına boğulan Kerem Alışık'ı sevgilisi Songül Öden ve oğlu Sadri Alışık teselli etti. Kerem Alışık'ın eski eşi Sibel Turnagöl de gözyaşlarına hakim olamadı.

'BİZDEN ALACAĞI VAR'
Sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı törende Kerem Alışık annesini şöyle anlattı: "Bizim yere göğe sığdıramadığımız insanı üç karış toprağa sığdıracağız. Ona helallik vereceğiz hakkımızı helal edeceğiz. Hocamızı, anamızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onun da bizden alacağı var. O bize hakkını helal etmeli. Hem savaşçı, hem asaletin, zerafetin sembolü, hem de vicdanlı, fedakar örnek kadın kişiliği vardı. Hepimizin başı sağolsun."

KARA TOPRAKTA KAVUŞTU
Tören sonrasında Çolpan İlhan'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na getirildi. Burada eşi Sadri Alışık'ın mezarının yanına defnedildi. Çolpan İlhan, 19 yıl önce hayatını kaybeden biricik eşi turist Ömer'ine kara toprakta kavuştu. Kerem Alışık annesinin mezarını kendi elleriyle kazdı, onu kendisi mezara yerleştirdi. Mezarın içinde 5 dakika annesine veda eden Alışık, mezara ayrıca bir adet gül ve karanfil de koydu. İzmir'den getirdiği toprağı da mezara serpti. Anne acısıyla yıkılan Kerem Alışık, oğlu Sadri ve sevgilisi Songül Öden'in yardımıyla ayakta durdu.