Resmen intihar yapma Nejat!

Sağlık sorunu yaşayan Nejat İşler, sevenlerini yine üzdü. Önceki gün hastaneden taburcu olup Bodrum'a giden İşler, doktorunun yasaklamasına rağmen içki ve sigara içti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2014 Güncelleme 27 Temmuz 2014, 01:51
Resmen intihar yapma Nejat!

İÇİNDEKİLER

Ekranların aykırı ismi Nejat İşler, yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen hayatı ciddiye almamaya devam ediyor. 95 gün kaldığı yoğun bakımdan çıkmasıyla milyonları sevindiren yakışıklı oyuncu, ölüme meydan okuyor. Geçtiğimiz gün Amerikan Hastanesi'ndeki tedavisi sona eren Nejat İşler, vakit kaybetmeden soluğu Bodrum'da aldı. Gümüşlük'te bulunan Club Gümüşlük'te arkadaşlarıyla hasret gideren ünlü oyuncunun sağ elindeki parmak uçlarının kesik olduğu görüldü. Moralinin bozuk olduğu görülen İşler'in gece boyunca içki ve sigara içmesi herkesi şaşırttı. Kendisi için dualar eden milyonlarca hayranı oyuncunun bu halini görünce üzüldü. Doktorlarının kesinlikle yasaklamasına rağmen sabaha kadar sigara üstüne sigara yakıp kadehleri deviren İşler, herkesi şaşırttı. Oyuncuyu görenler, "Bunun adı resmen intihar", "Nejat kendini düşünmüyorsan sevenlerini düşün" gibi yorumlar yaptı.

iÇKi iÇTi SiGARA TÜTTÜRDÜ
Ünlü oyuncu taburcu olmasını Bodrum'da kutladı. Eski sağlığına kavuşamayan İşler, yasakları çiğneyip Clup Gümüşlük'te sabahın ilk ışıklarına kadar arkadaşlarıyla sigara ve alkol tüketti.

UFUK ÖZCAN