Koç gibi karşılama

Özel helikopteriyle Çeşme'ye inen Rahmi Koç için pistte itfaiye hazır bekledi. İner inmez soğuk limonatasını yudumlayan işadamı özel arabasıyla marinadaki teknesine gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2014 Güncelleme 27 Temmuz 2014, 01:51
Koç gibi karşılama

İÇİNDEKİLER

KOÇ Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç, Çeşme sezonunu bu yaz erken açtı. Her yaz ağustos ayının ortasında Çeşme'ye gelen ünlü iş adamı, bu kez daha erken gitmeyi tercih etti. Bayramı geçirmek için Çeşme'ye gelen Koç, için adeta seferberlik ilan edildi. Özel helikopteri ile Çeşme'ye havalı bir iniş yapan Rahmi Koç'a pistte 5 yıldızlı bir karşılama hazırlandı. Herhangi bir tehlikeye karşı itfaiyenin bile hazır beklediği pistte ünlü işadamı helikopterden iner inmez buz gibi limonata ikram edildi. Oldukça neşeli görünen Rahmi Koç, daha sonra özel otomobiline atlayarak Altınyunus Marina'da bekleyen teknesine gitti. Gündüz teknesinde istiharete çekilen Koç, akşam ise arkadaşları ile birlikte Alaçatı sokaklarını gezdi. Antikaya olan merakıyla bilinen ünlü işadamı, gördüğü antika eşya satan dükkanları da gezmeyi ihmal etmedi.

KAZAK SIRTINDA
Çeşme'ye Tahire Demircan'la birlikte gelen Rahmi Koç, güneşten korunmak için şapkasını çıkarmadı. Ünlü işadamının sırtına attığı kazağı da dikkat çekti.

KAHRAMAN DURAK