Kural Boz'du!

Duyarlı tavrıyla tanınan Murat Boz, önceki gün ezber bozdu. Ünlü popçu, yaya geçidi üzerine park ettiği aracında sıkışık trafikte yaklaşık 15 dakika arkadaşıyla sohbet etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2014 Güncelleme 25 Temmuz 2014, 00:07
Kural Boz’du!

İÇİNDEKİLER

Son günlerde sevgilisi ve aynı zamanda menajeri Eliz Sakuçoğlu'ndan ayrılmasıyla magazin gündemine yerleşen Murat Boz, önceki gün bir arkadaşıyla Nişantaşı'nda buluştu. Spor öncesi kahve içmek için gittiği mekanda yaklaşık 1 saat oturan ünlü popçu, çıkışta trafiği alt üst etti.

RAHATLIĞIYLA ŞAŞIRTTI
Valenin mekanın önüne getirdiği lüks cipine gazetecilerin sorularından kaçmak için hızla binen Murat Boz, Teşvikiye'nin en işlek caddesinde bir türlü ilerlemek bilmedi. Yanına gelen bir arkadaşıyla cipin içerisinde yaklaşık 15 dakika sohbet eden Boz, aracının yaya geçidinin tam üzerinde olmasını da hiç umursamadı. Akşam saatleri olması nedeniyle zaten sıkışık olan trafik, Murat Boz'un rahat tavrı yüzünden iyice sıkıştı.

SİTEMKAR BAKIŞLAR
Yaya geçidi yerine cipin arkasından geçmek isteyen vatandaşlar, Murat Boz'a sitemkar bakışlar fırlattı. Her zaman nazikliği ve duvarlı tavırlarıyla takdir kazanan yakışıklı popçunun önceki gün sergilediği haller; "Murat, ezberleri bozdu" yorumları yaptırdı. Bu arada Eliz Sakuçoğlu ile 8 yıllık ilişkisini ihanete uğradığı için bitirdiği konuşulan Murat Boz, ilişkisiyle ilgili tek kelime etmedi. Ünlü popçu, gazetecilere sadece "İyi akşamlar, iyi bayramlar" demekle yetindi.

YARALI KOVBOYLAR
Murat Boz'dan ayrılan Eliz Sakuçoğlu ile Burak Özçivit'le ilişkisi sona eren Ceylan Çapa, önceki akşam bir araya geldi. İki güzelin kaderleri gibi kıyafet tercihi de aynıydı. Ceylan Çapa ile Eliz Sakuçoğlu, mini eteklerinin altına bu yazın modası olan kovboy tarzı botlarını giymeyi tercih etti.

HALiL ÇiLiNGiR