Helal olsun!

Sezen Aksu, Açıkhava'daki konserinde 'Artık korkmaya başladım' diyerek sevenlerinden helallik istedi. Minik Serçe, konserde Filistinliler'i de unutmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2014 Güncelleme 23 Temmuz 2014, 01:33
Helal olsun!

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin dev ismi Sezen Aksu'nun 'Selamlar Olsun' adını taşıyan konserler dizisinin ilki önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşti. Minik Serçe'nin şovu; sahne arkasında Filistinli savaş mağduru çocukların fotoğraflarının gösterilmesiyle başladı. Sezen Aksu, 'Tükeneceğiz' şarkısını söyledikten sonra savaş mağduru çocuklar için şu sözleri söyledi: "Bu kadar gelişmiş olduğumuz bir dünyada, öldürmeye devam eden acizliğe dua olarak gitsin bu şarkı. İnsan hayvanı çok acı çeken bir hayvandır, çok acı çektik ve daha da çok acı çekeceğiz."

'AYNAYA BAKINCA KORKUYORUM'
Ünlü sanatçı; "Sizi güldürmek, eğlendirmek için buradayım. Acıya karşı Sezen merhemi, iğnesi de var" dedi ve esprilerini sıraladı. "60 yaşımda artık korkmaya başladım, o yüzden hakkınızı helal edin" diyerek sevenlerinden helallik isteyen Minik Serçe, ekledi: "Hâlâ aynaya baktığımda kendimden korkuyorum ve tiksiniyorum. Allah'tan oğlum Mithatcan benden tiksinmedi." Sezen Aksu, İzmir'e gittiğinde ise babasının "Karanlık oldu, neredesin?" diye kendisini aradığını söyleyerek de güldürdü.

KONSERE YAS iPTALi
Önceki akşam barkovizyondan Filistinli çocukların fotoğraflarını gösteren Aksu, ulusal yas nedeniyle dün akşam vereceği konseri de erteledi.

AYDIN HAMZA