Gaza geldi!

Süreyya Yalçın'la eğlenceye çıkan Asena Erkin hemen havalandı. Çiçekçi çocukların yanlışlıkla "Süreyya abla para ver" diye seslendiği Erkin, durumu bozmadı ve bahşiş yağdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2014 Güncelleme 18 Temmuz 2014, 00:00
Gaza geldi!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in modacı eşi Asena kendisine yeni bir kanka buldu! Önceki gün Bebek Lucca'ya giden Asena Erkin, sosyetik güzel Süreyya Yalçın'la sohbetteydi. Kahkahaların havada uçuştuğu masada keyifli anlar yaşandı. Çok neşeli olan Erkin, gazetecileri görünce Süreyya Yalçın'ın saçını çekerek ilginç bir harekete imza attı. Ardından birlikte muhabirlere el sallayan Yalçın ve Erkin eğlence turuna çıkmak için araçlarına yöneldi.

SÜREYYA YALÇIN'A ÖZENDİ
Trafik kurallarını hiçe sayıp 'U' dönüşünün yasak olduğu kavşaktan dönen ikiliden Asena Erkin biraz geride kalınca olanlar oldu. Ünlü sunucuyu sosyetik güzelle karıştıran çiçekçi çocuklar 'Süreyya abla bize para versene' diye seslendi. Önce 'Süreyya ne be' diye tepki veren Erkin, daha sonra durumu bozmadı. Aracın gazına bassa da çocuklardan kurtulamayan Asena, çantasındaki paraları birer birer çıkarmaya başladı. Süreyya Yalçın'a özenen Asena, yaklaşık 400 TL bahşiş dağıttı.

Halil ÇİLİNGİR