The end!

Kaya Çilingiroğlu; uğruna Hülya Avşar'ı bıraktığı Feraye Tanyolaç'tan da boşandı. 5 yıllık evliliğini dün sonlandıran ünlü işadamı için 'Yakında Kaya Bey'i genç bir güzelle görürüz' yorumları yapıldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2014 Güncelleme 11 Temmuz 2014, 00:00
The end!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en güzel kadınlarından Hülya Avşar'ı aldatarak bir dönem gündem olan Kaya Çilingiroğlu; ikinci evliliğinde de dikiş tutturamadı. Avşar Kızı'ndan Feraye Tanyolaç uğruna ayrılan ünlü işadamı, dün de bu kez Tanyolaç'la boşanmak için mahkemenin yolunu tuttu. Birbirlerinden hiçbir maddi ve manevi talepleri olmadan 5 yıllık evliliklerini noktalayan Feraye Tanyolaç ile Kaya Çilingiroğlu; şu açıklamayı yaptı:

ESPRİLİ YORUMLAR
"Ortak aldığımız karar doğrultusunda evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz." Kaya Çilingiroğlu'nun boşanması dün magazin gündeminin 1 numaralı haber konusu olurken; ayrılık sosyal medyada da çok konuşuldu. Çapkınlıklarıyla sık sık gündeme gelen ünlü işadamı için twitter'da şöyle yorumlar yapıldı: "Kaya Bey, eşlerini yaşlandıkça yenisiyle değiştiriyor", "Kendisini yakında genç bir güzelle görürüz", "Hülya Avşar'ın ahı 5 yıl sonra tuttu".

GÖZLER HÜLYA'DA!
Kaya Çilingiroğlu'nun boşanma haberinin duyulmasıyla gözler Hülya Avşar'a çevrildi. Eski eşiyle kızları Zehra için sık sık bir araya gelen ve dost kalan Avşar, konuyla ilgili tek kelime etmedi.

Çok
değil birkaç gün önce Kaya Çilingiroğlu, Zehra ve eski eşinin Tanyolaç'tan olan oğlunun fotoğrafını instagram hesabından paylaşan ünlü sanatçı; "Üçünü de yerim ama Kaya mideme oturur" esprisi yapmıştı.