Zehra'ya aşk onayı

16 yaşındaki Zehra'ya annesinden sevgili onayı çıktı. Hülya Avşar, 'Kızım büyüdü ve seviyeli bir şekilde ilişki yaşayabilir' diyerek yeni bir tartışma konusu başlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2014 Güncelleme 28 Haziran 2014, 01:33
Zehra’ya aşk onayı

İÇİNDEKİLER

Kilo verdikten sonra bikinili görüntüleri bu yaza şimdiden damgasını vuran Hülya Avşar, muhabirimiz Kahraman Durak'la bir düğünde bir araya geldi. Nikah şahitliği yaptığı çiftin düğününe kızı Zehra Çilingiroğlu ile katılan Avşar, her zamanki gibi sempatik hareketleri ve güzelliğiyle törene damgasını vurdu. Hülya Avşar, muhabirimize samimi açıklamalar da yaptı. Düğünlerin ve aile ortamlarının kendisi için çok kutsal olduğunu belirten Hülya Avşar, akraba ve dost düğünlerinde pistten inmediğini söyledi.

'AYVALIK'I HİÇBİR YERE DEĞİŞMEM'
Avşar, "Buraya gelip dostlarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz ve düğünlerde de oynamak gerekir. Ben eğlenceli birisiyim" dedi. Oyunculuk yapmayı çok özlediğini de sözlerine ekleyen Hülya Avşar; yeni yayın döneminde sit-com tarzı bir dizide yer alacağını söyledi. Kızı Zehra ile davetlere katılıp birlikte zaman geçirmeye başladığı için çok mutlu olduğunu dile getiren ünlü sanatçı; ekledi: "Zehra büyüdü ve artık genç kız oldu. Aşk yaşayabilir. Bunu tabii ki seviyeli bir şekilde yaşayacak." Tam bir Ayvalık tutkunu olan Avşar, Çeşme'yi sevdiğini belirtse de "Benim tutkum Ayvalık. Buralar da çok hoş ve güzel ancak Ayvalık'ı hiçbir yere değişmem" dedi.

Kahraman DURAK