Tatlı hayat

Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce eski sevgilisi Azra Akın'la tatil yaptığı Yalıkavak'taki evinde şimdilerde yeni aşkı Başak Dizer'le mutluluk sarhoşu oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2014 Güncelleme 20 Haziran 2014, 01:51
Tatlı hayat

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yoğun geçen bir sezonun ardından tatil için soluğu Bodrum'daki evinde aldı. Tasarımcı sevgilisi Başak Dizer'le birlikte Yalıkavak'taki evinde tatil yapan Tatlıtuğ'un tek fobisi ise magazin basını oldu. Önceki gün Plajda sarmaş dolaş aşk görüntüleri objektiflere takılan Tatlıtuğ'un keyfi kaçtı.

KIVANÇ'TAN SİTEM
Yakışıklı oyuncu evinde de oldukça dikkatli davranmaya başladı. Daha önce eski sevgilisi Azra Akın'la birlikte tatil yaptığı evinde şimdilerde yeni aşkıyla gününü gün eden oyuncu, önceki gün objektiflere yakalanınca tedirgin oldu. Evinden çıkarken görüntülenen Tatlıtuğ, "Arkadaşlar İstanbul'dan kaçtım burada yine size yakalandım" diyerek sitem etti.

DiZER'E HAYRAN TEPKiSi
Kıvanç Tatlıtuğ'la aşk dolu pozları basına yansıyan Başak Dizer, oyuncunun hayranlarını kızdırdı. Kıvanç fanatikleri, Dizer için, "Kıvanç yakışıklı ama zevksiz biri" "Kıvanç için çok yaşlı" gibi yorumlar yaptı.