Ödül damattan

Hülya Koçyiğit, dün çifte gurur yaşadı. Ankara Uluslarası Film Festivali'nde ödüle layık görülen usta sanatçıya heykelini, torunu Neslişah Alkoçlar'ın nişanlısı Engin Altan Düzyatan verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2014 Güncelleme 07 Haziran 2014, 02:29
Ödül damattan

İÇİNDEKİLER

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı"nın desteği ve Halkbank'ın ana sponsorluğunda yapılan 25. Ankara Uluslararası Film Festivali; dün start aldı. Festivalin açılış törenine "Aziz Nesin Emek Ödülü"ne layık görülen sanatçı Hülya Koçyiğit ile müstakbel damadı Engin Altan Düzyatan damga vurdu.

CENTİLMENLİĞİ KONUŞTU!
Efsane sanatçı, ödülünü torunu Neslişah Alkoçlar'ın nişanlısı Düzyatan'ın elinden aldı. Sahnede çifte gurur yaşayan Hülya Koçyiğit ile Engin Altan Düzyatan'ın yan yana gelişi de ilginç görüntüler oluşturdu. Müstakbel anneannesine karşı son derece saygılı ve centilmence tavırlar sergileyen yakışıklı oyuncu, bir o kadar da heyecanlıydı.

BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI
Hülya Koçyiğit'e ödülünü takdim ettikten sonra usta sanatçının elini de öpen Engin Altan Düzyatan, alkış topladı. Düzyatan'ın elinden ödül almanın ayrı bir mutluluk olduğunu dile getiren Koçyiğit ise kendisine layık görülen emek ödülü nedeniyle büyük bir gurur yaşadığını da söyledi.

ANNEANNE UTANDIRDI
Engin Altan Düzyatan'ın Hülya Koçyiğit'in kendisine övgü dolu sözleri karşısında mahcup tavırlar sergilemesi gözden kaçmadı.

BENİM İÇİN ONURDU
Hülya Koçyiğit gibi dev bir oyuncunun müstakbel anneannesi olmasından büyük bir gurur duyduğunu söyleyen Engin Altan Düzyatan; "Defalarca sahneye çıkıp ödül aldım ve verdim. Ama bu kadar heyecanlandığım hiç olmamıştı. Onur duydum" dedi.