Maymunlar

Şımarık popçu Justin Bieber, terbiyesizliğin sınırlarını aştı. Soma için mesaj yayınlayan arsız Kanadalı, Türkiye'ye başsağlığı dilemek için twitter'da kendi değil maymunu için açtığı hesabını kullandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2014 Güncelleme 17 Mayıs 2014, 01:52
Maymunlar

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin bebek yüzlü şarkıcısı Justin Bieber, iğrenç yüzünü bir kez daha ortaya koydu. Geçtiğimiz yıl konser için geldiği İstanbul'da ortalığı birbirine katan, havaalanında pasaport kontrolüne girmemek için polisleri bile hiçe sayan Kanadalı şarkıcı, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Başı beladan kurtulmayan, şımarıklığıyla gündemden düşmeyen Justin Bieber, önceki akşam Soma için sosyal medyadan mesajlar yayınladı. Ancak şımarık popçu; Türkiye'ye olan sevgisini, Türkler'in yanında olduğunu söylemek için yaklaşık 50 milyon takipçisi olan 'Justin Bieber' adlı profil hesabı yerine 'maymununa ait' hesabını kullandı!

CÜMLELERİ GÜZEL, YAPTIĞI ÇİRKİN!

'Mally' isimli maymunu için "mellythemonkey" isimli bir twitter hesabı oluşturan Justin Bieber, hesabın arka planına da 'Soma' diye yazdı. Maymunu için açtığı hesaptan Türkiye için mesajlar yayınlayarak şaşkınlık yaratan Justin Bieber, Mally Bieber hesabından İngilizce olarak şunları yazdı: "Türkiye'deki trajik kaza yüzünden çok üzüldüm. Tüm iyi dileklerim sizinle ve vefat eden madencilerin aileleriyle. Türkiye beni, ben de Türkiye'yi seviyorum. Türkiye için dua edin. Gün kömür karası. Umarım ki; bir daha asla böyle bir olay yaşanmaz. Dün akşam, Soma için dua ettiniz mi? Soma, güçlü olun." Yazdıklarıyla takdir kazanan popçu; maymununun profilini kullandığı için tepki çekti. Bieber'e; "Senin yaptığın maymunluk", "Maymununa ait hesabından Soma için iyi dileklerini sunan Bieber. Dünyanın en ünlü maymunu sensin" gibi mesajlar yağdı.

UTANMAZ EHONTE

Gazeteci
bozuntusu Partick Poivre d'Arvor üzüntümüze Fransız kaldı! Fransa'da yayınlanan komedi programı "Les Guignols de l'Info"yu sunan alçak gazeteci, "olmaz bu kadar" dedirtti. Patrick Poivre; kukla kılığına girerek "Türkiye'de 200'den fazla madencinin hayatını kaybettiği dramatik bir kaza yaşandı. Ne anlatıyorum ben? Türk madenciler umurumuzda değil, eğlenelim. Bugün bayram; Cannes'dayız" dedi! Daha da ileri giden Fransız, madencilerimizi temsilen iki kuklayı ekrana getirip şu iğrenç cümleleri sıraladı: "Yerin altında 200'den fazla madencinin olduğu söyleniyor. Buradan Türk madencilere sesleniyorum; baretlerinizi çıkarın; 200 ölü var. Ölülere biraz saygı gösterelim. Ölülerin karşısında şapkalarını çıkarmayanlara sinir oluyorum. Patrick Poivre; Nuri Bilge Ceylan'ın da yüzü kurum içindeki kuklasına "Türkiye'deki kaza ona epey zarar vermiş" yorumu yaparak iyice çirkinleşti.