Sosyetenin bağları

Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, önceki akşam nişanlandı. Davetlilere risotto gibi yemekler ikram edildi... Eğlence ise 'Ankanın Bağları' şarkısıyla doruğa çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2014 Güncelleme 12 Mayıs 2014, 02:26
Sosyetenin bağları

İÇİNDEKİLER

Aşklarıyla magazin gündemine damga vuran Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, önceki akşam evliliğe ilk adımı attı. Sosyetik güzel ile yakışıklı oyuncunun nişan töreni; Nişantaşı'ndaki Sofa Otel'de yapıldı. Evlilik tarihlerini henüz netleştirmeyen çiftin nişanına; ailelerinin yanı sıra cemiyet hayatının birçok ünlü ismi katıldı.

COŞTULAR!
Sosyetik güzelin annesi Gülşah ve babası Ender Alkoçlar'la birlikte davetlileri karşılayan anneanne Hülya Koçyiğit, "Bizim örf ve adetlerimiz var. Onlard a böyle istediler. Allah'ın emri, Peygamber'in kavliyle iki güzel aile birleşti" dedi. Çiftin ailelerinin belirlediği mönüde davetlilere; dana carpaccio, dana kaburga ve mantarlı risotto sunuldu. Sosyetiklerin hazır bulunduğu törende 'Ankara'nın Bağları' şarkısı ise defalarca çalınarak eğlencenin doruğuna çıkıldı.

OYUNCU KADROSU YOKTU...
Neslişah Alkoçlar'ın tüm sosyetik arkadaşları törende hazır bulunurken; Engin Altan Düzyatan'ın oyuncu arkadaşlarının nişana katılmaması dikkat çekti. Nişanda sade ve uzun krem rengi bir kıyafet tercih eden Alkoçlar gibi yakışıklı oyuncunun sergilediği şıklık da gözlerden kaçmadı.

HALiL ÇiLiNGiR