Turco Madrid

Dostları; Arda Turan'ı Atletico Madrid ile Chelsea maçında yalnız bırakmadı. Ünlüler, İngiltere'deki rövanş maçında da tribünde Turan'ı destekleyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2014 Güncelleme 25 Nisan 2014, 01:37
Turco Madrid

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Avrupa'daki gururu Arda Turan; dostlarının yaptığı jestle havalara uçtu. Ünlü popçu Murat Boz, oyuncu Tolgahan Sayışman ve senarist Bahadır Özdener; Turan'ın Salı günü oynanan Atletico Madrid ile Chelsea mücadelesini tribünden izledi. İstanbul'daki dostlarını maçtan önce Madrid'de gören yıldız futbolcu, ikinci şoku ise tribünde Fatih Terim'i görerek yaşadı.

ARDA'DAN GOL SÖZÜ GELDİ
Arda Turan, maçın ardından bir araya geldiği dostlarını ise Madrid'deki evinde ağırladı. Halen İspanya'da olan Turan'ın ünlü dostları; 30 Nisan'da Chelsea'nin Stamford Bridge Stadı'nda oynanacak rövanş maçına da gitme kararı aldı. Yıldız futbolcu ise Tolgahan Sayışman ve Bahadır Özdener'e; "Sizin için gol atacağım" dedi. İstanbul'dan da birçok ünlü ismin Şampiyonlar Ligi yarı final maçını izlemek için İngiltere'ye gideceği öğrenildi.

YILDIZLARA EViNi AÇTI
Arda Turan; Chelsea maçından sonra Murat Boz, Tolgahan Sayışman ve Bahadır Özdener gibi ünlü dostlarını Madrid'deki evinde ağırladı.

HALiL ÇiLiNGiR