Melanie Yenge!

Cem Yılmaz'ın merak konusu olan Avustralyalı aşkının ismini Takvim buldu: 'Melanie Shepherd.' Ünlü komedyen, kostüm tasarımcısı ve makyöz aşkıyla da önceki gece ilk kez el eleydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2014 Güncelleme 25 Nisan 2014, 01:31
Melanie Yenge!

İÇİNDEKİLER

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın birkaç gündür İstanbul'da birlikte boy gösterdiği Avustralyalı sevgilisinin ismi sonunda ortaya çıktı! Avustralyalı güzelin adı; Melanie Shepherd. İkinci ismi de Jane olan sarışın güzel, kostüm tasarımcılığı, filmlere sanat danışmanlığı ve makyözlük yapıyor. Avustralyalı yengenin hobileri arasında ise gökyüzü dalışı bulunuyor.

SEMPATİSİYLE TAM NOT ALDI
Cem Yılmaz'la Avustralya'daki 'The Water Diviner' filminin çekimleri sırasında tanışan Melanie Shepherd, önceki gün de tüm gününü komedyen sevgilisiyle geçirdi. Yılmaz'ın yaş günü partisinde minik Kemal'le tanışan Melanie yenge, ardından da yine Cem Yılmaz'la eğlence turuna çıktı. Burada da ünlü komedyenin en yakın dostlarıyla tanışan Melanie Shepherd, sempatisiyle gönülleri fethetti. Yılmaz da Avustralyalı aşkıyla gazetecilerin karşısına ilk kez el ele çıkarak beraberliğinin ciddiyetini gösterdi.

GÖRÜCÜYE ÇIKARDI
Yılmaz, yeni sevgilisini en yakın arkadaşları Biricik Suden, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'la da önceki gece bir araya getirdi.

CİCİ ANNEYLE TANIŞTI
Cem Yılmaz, önceki gün 41. yaş gününü Levent'teki ofisinde kutladı. Yılmaz'ın en yakın arkadaşlarının katıldığı kutlamada onur konuğu ise oğlu Kemal'di. Kemal, böylece babasının Avustralyalı aşkıyla da ilk kez tanıştı.

HEDİYESİ FERRARİ
Otomobillere olan düşkünlüğüyle bilinen Cem Yılmaz, yaş gününde araç koleksiyonuna yeni bir oyuncak kattı. Ünlü komedyen, gri renkli son model Ferrari'sini de ofisinin garajına park etti.

UFUK ÖZCAN