Ünlüler neşe doldu

Gülben Ergen, 23 Nisan'da çifte mutluluk yaşadı. Ünlü sanatçı, oğullarıyla geçirdiği çocuk bayramında yeni anaokulunu da Konya Cihanbeyli'de hizmete açtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2014 Güncelleme 24 Nisan 2014, 02:12
Ünlüler neşe doldu

İÇİNDEKİLER

İmza attığı 'Çocuklar Gülsün Diye' projesiyle Türkiye'nin dört bir yanına anaokulu yaptıran Gülben Ergen; 23 Nisan'da çifte sevinç yaşadı. Tüm gününü oğullarına ayıran ünlü sanatçı, Konya Cihanbeyli'de de yeni anaokulunu hizmete soktu. Gülben Ergen, bunun Konyalılar'a 23 Nisan hediyesi olduğunu söyledi.

NURGÜL'DEN ÖPÜCÜK
Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan da 23 Nisan neşesine uygun bir poz geldi. Arkadaşı ve onun kızıyla dudaklarına kırmızı ruj sürüp selfie çektiren güzel oyuncu; tüm gününü de oğlu Osman Nejat'la neşeli bir şekilde geçirdi.

BEBEK'TE BALONLU KUTLAMA
Sosyetik Hande Acar, 23 Nisan'da çocuklarıyla bayram coşkusu yaşadı. Acar, Bebek'te balon uçurup ailesiyle neşeli bir gün geçirdi.

SEMPATİK MESAJ
Güzel oyuncu Doğa Rutkay, çektirdiği bu sempatik pozuyla instagram'da şöyle 23 Nisan mesajı verdi: "İçimizdeki çocuğun da 23 Nisan'ı kutlu olsun arkadaşlar."

İYİ Kİ DOĞDUN FOTOĞRAFI
Sosyetik güzel Şirin Yalçın, dün yaş günü olan eşi Neşet Yalçın'la fotoğrafını paylaşıp; "İyi ki doğdun aşkım" diye yazdı.

HAYATA +1 DEĞER KATTILAR
Down Sendromu Derneği'nin organize ettiği 'Hayata +1 Değer' projesi için 13 ünlü, Palladium Avm'de bir araya geldi. İvana Sert de projeye destek veren isimler arasındaydı.

KIVANÇ TATLITUĞ
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 23 Nisan şerefine paylaştığı küçüklük fotoğrafı ile sosyal medyada gündem yarattı.

NOSTALJİ YAPTILAR
Güzel model Didem Soydan, 1989 yılında yani 5 yaşındayken çekilen fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı; altına da not düştü: "Bu da mini Didem. 23 Nisan kutlu olsun."