Pamuk Prenses

Orhan Pamuk, Nobel'i aldı ama çapkınlığın kitabını bir türlü yazamadı! Yeni sevgilisiyle Cihangir'in göbeğinde oturan Pamuk, gazetecileri fark edince aşkına 'Saklan' diye bağırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2014 Güncelleme 24 Nisan 2014, 02:12
Pamuk Prenses

İÇİNDEKİLER

Yazdığı "Benim Adım Kırmızı" isimli kitabıyla Nobel Ödülü'ne layık görülen Orhan Pamuk, magazin dünyasına bir türlü alışamadı. Hint yazar Kiran Desai ve ressam Karolin Fişeçki ilişkisiyle de uzun süre gündemi meşgul eden Pamuk, çapkınlığın kitabını yazmayı ise bir türlü öğrenemedi!

EN ÖN MASADA OTURDU
İlişkilerini göz önünde yaşamak istemeyen Orhan Pamuk, buna rağmen önceki akşam magazin muhabirlerinin uğrak noktası Cihangir'deydi. Pamuk, yeni sevgilisiyle San Lazzaro Trattoria adlı mekanın en ön masasına kuruldu. Keyifleri son derece yerinde olan ikiliden Pamuk, gazetecileri fark edince olanlar oldu. Orhan Pamuk, patlayan flaşlarla bir anda panikledi.

ARKASINDAN GİTMEDİ!
Sevgilisine "Hemen saklan; gazeteciler bizi çekiyorlar" diye bağıran ünlü yazar, bu arada yüzünü de saklamaya çalıştı. Orhan Pamuk'un sözleriyle ne yapacağını şaşıran gizemli sevgili ise masanın altına girmeye çalıştı; başarılı olamayınca da masadan kaçtı. Pamuk ise gizemli aşkının arkasından gitmek yerine 30 dakika daha masada oturdu. Sevgilisinin uzaklaşmasıyla rahat nefes alan Orhan Pamuk, gazetecilerin sorularına ise yanıt vermek istemedi.

ÖNCE SAKLANDI
SONRA KAÇTI
Pamuk'un "Saklan çekiyorlar" demesiyle ne yapacağını şaşıran gizemli sevgili, önce masanın altına saklanmaya çalıştı. Başarılı olamayınca, çareyi kaçmakta buldu.

HALiL ÇiLiNGiR