Geleneksel albüm kavgası

Yeni albümlerini çıkarmaya hazırlanan Hande Yener ile Demet Akalın polemiğe yine başladı. Her proje öncesi kavgaya tutuşan popçular, dün de ucuz reklamla gündemi meşgul etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2014 Güncelleme 16 Nisan 2014, 01:55
Geleneksel albüm kavgası

İÇİNDEKİLER

Hemen hemen tüm yeni albümleri öncesinde polemiğe giren Hande Yener ile Demet Akalın, geleneklerini bozmadı. "Rekor" isimli albümünü çıkarmaya hazırlanan Akalın; önceki günlerde "Beni sahne açamayanlarla karıştırmayın!" diyerek Yener'e taş atmıştı.

DEMET SESSİZ KALDI
Bu sözler üzerine bir süredir suskun kalan Hande Yener, dün savaşı kızıştırdı. "Mükemmel" isimli albümünü çıkaracak olan Yener; ayın 12'sinde Demet Akalın'ın Sahne isimli mekandaki rezervasyonu olmadığı için programının iptal olduğunu ve onun yerine aynı gün Fatih Ürek'in sahne alarak mekanı doldurduğunu gösteren yazıları twitter'dan paylaştı. Hande Yener'in sosyal medyadaki mesajları ardından Demet Akalın; Sahne İstanbul'da hiçbir programının iptal olmadığını söyledi. Hande Yener ise gün boyu ezeli rakibine göndermede bulunan sözler paylaştı. İki popçunun yeniden polemiğe girmesi; "Demet ile Hande arasındaki geleneksel albüm kavgası başladı" dedirtti.

"MÜKEMMEL START"
"Mükemmel" adını verdiği albüm çalışmasını önümüzdeki günlerde piyasaya çıkarmaya hazırlanan Hande Yener; çıkış şarkısı 'Alt Dudak' ile şimdiden çok beğenildi. Hande Yener'in ses getiren yeni fotoğraflarının fikir danışmanlığını Selim Akar yaptı.