Tütü Maşallah

Daha önce jartiyerle korta çıkan Hülya Avşar yine şov yaptı. Bu kez balerinlerin giydiği 'Tütü' ile maç yapan Avşar Kızı, yıllara meydan okuduğunu gösterdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2014 Güncelleme 12 Nisan 2014, 02:03
Tütü Maşallah

İÇİNDEKİLER

Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası, İstanbul Tenis Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübü'nde devam ediyor. Önceki gün oynanan Hülya Avşar, Ferhat Göçer, Behzat Gerçeker ve Ömür Gedik'in maçı izlenmeye değerdi. Çekişmeli geçen maçın galibi 2-1'lik set üstünlüğü ile Behzat Gerçeker ve Ömür Gedik ikilisi oldu. Geçtiğimiz haftalarda maça jartiyerle çıkarak dikkat çeken Avşar kızı bu kez de balerinlerin dans ederken giydiği 'Tütü' ismi verilen eteği seçti. 51 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziği ve bitmeyen enerjisiyle dikkat çeken Avşar'ı izleyenler, "Maşallah" dedi.

KAHKAHA KRİZİ
Maçı kaybetmesini Avşar'ın ilginç eteğine bağlayan Ferhat Göçer, "Zaten Hülya'nın eteği yüzünden oynayamadım, dikkatim dağıldı" dedi. Bunun üzerine Avşar kızı "Ferhat, maç boyunca, ben önde top beklerken sen nereye bakıyordun söyle" demesiyle kahkaha krizi yaşandı. Bu maçın yeterince ciddi geçmediğini düşünen dörtlü, yeni bir maç için sözleşti.

FERHAT'IN GÖZÜ KAYDI
Ferhat Göçer ve Hülya Avşar ikilisi maçı kaybeden taraf oldu. Gözünün sürekli Avşar'ın eteğine takıldığını söyleyen Göçer, objektiflere de böyle yakalandı.

MODA YARATTI
Hülya Avşar, neye el atsa orası renkleniyor. Geçtiğimiz haftalarda tenis maçına jartiyerle çıkan Avşar Kızı, önceki gün de korta tütü ile çıktı. Avşar kortlarda yeni bir akımın öncüsü oldu.

Aydın HAMZA