Tarkan'a tehdit!

Yalancı Berkay 2011'de Tarkan için söylemediğini bırakmayan Hülya Avşar; 'Onu hâlâ dövebilirim' dedi. Avşar, önceki gün karşılaştığı Megastar'la selamlaşmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2014 Güncelleme 01 Nisan 2014, 01:44
Tarkan’a tehdit!

İÇİNDEKİLER

Hülya Avşar'ın Tarkan'a olan öfkesi dinmek bilmiyor. 2011 yılında Megastar için "Dangalak, eşek herif" gibi sözler sarf eden Avşar Kızı; önceki gün de ünlü sanatçı için sert konuştu. Belgrad Ormanı'nda gazetecilere ayaküstü röportaj veren Hülya Avşar; şunları söyledi:

'BANANE KOCA ADAMLAR'
"Kendisiyle 2 gün önce bir mekanda yan yana geldim ama onu görmezlikten geldim. Benim saygısızlığa tahammülüm yok. Eğer aynı saygısızlığı Zehra da yapsa onu da affetmezdim. Ona olan sinirim geçmedi; Tarkan'ı hâlâ dövebilirim." Yakın dostu Acun Ilıcalı ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu arasındaki kavga için de yorum yapan Avşar Kızı; "Onları barıştırmak için araya girer misiniz?" sorusuna; "Banane canım. İkisi de koca adamlar. İkisinin de haklı olduğu taraflar var" yanıtı verdi. Ünlü sanatçı; Ağustos ayının sonunda yeni sinema filmi için Ayvalık'ta çekimlere başlayacağını söyledi. Hülya Avşar, twitter yasağı için de şöyle konuştu: "Bana kızarlar mı bilmem ama ben giriyorum. Sayın Başbakan'a hak verdiğim yerler var bu konuda. Twitter'ı kullanmasını bilmeyenler var ama tamamen destekler nitelikte de değilim. İlk kapatıldığında 'Oh be 1 ay rahat edeceğiz' bile dedim. Çünkü orada kötü yönde açıklamalar yapılabiliyor hakkımızda. Ama ben twitter aracılığıyla 70'e yakın üniversite öğrencisine ulaşıp onlara burs verdim."

AYDIN HAMZA