Oyunu attı Prens'e kostu

Monaco Prensi 2. Albert'in davetlisi olarak Gül Balosu'na katılan Sibel Can; vatandaşlık görevini de yerine getirdi. Ünlü sanatçı, havalimanında oy kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2014 Güncelleme 31 Mart 2014, 01:09
Oyunu attı Prens’e kostu

İÇİNDEKİLER

Demet Akalın, dün sabah tatil için Milano'ya gidip oy kullanmazken; Sibel Can, yurt dışında olmasına rağmen vatandaşlık görevini yerine getirdi. Geçtiğimiz aylarda klip çekimi için Monaco'ya giden ünlü sanatçı; Prens Albert'in evsahipliğinde düzenlenen Gül Balosu'na özel olarak davet edildi.

ALTIN MASADA AĞIRLANDI
Sibel Can; geçtiğimiz akşam Monte Carlo'daki Le Sporting Kulübü'nün Yıldızlar Salonu'nda düzenlenen görkemli baloya katıldı. Davete Engincan'la birlikte giden sanatçı; diğer evsahibi Hannover Prensesi Caroline'in en yakınında bulunan "Altın Kare" olarak adlandırılan masalardan birinde ağırlandı.

DEMET'E STARLIK DERSİ
Baloya gideceği aylar öncesinden belli olan Sibel Can; oy kullanmak için YSK'ye gereken başvurusunu da yaptı. Yazdığı dilekçeyle 30 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'de bulunamayacağını belirten Can; oyunu Atatürk Havalimanı'nda Monaco'ya gitmeden önce kullandı. Bu vatandaşlık bilinciyle alkış alan Sibel Can; devliğini bir kez daha kanıtladı. Can; tatil yapmak için oy kullanmayan Demet Akalın gibi ünlü isimlere de önemli bir starlık dersi verdi!

AYDIN HAMZA