Çakma modacı

Asena Erkin'in 'Kendi tasarımım' dediği ve 600 liraya sattığı 'ayı postu'; çakma çıktı! Postun aynısı, 2 yıldan beri satışta

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2014 Güncelleme 13 Şubat 2014, 00:00
Çakma modacı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi.. Adı popçu Berkay'la aşk skandalına karışan bir futbolcu eşi... Ancak o, kendisine "tasarımcı" demekte ısrarlı! Adının karıştığı skandal kadar giydiği marjinal kıyafetlerle de sürekli gündeme gelen Asena Erkin, son olarak giydiği 'ayı postu' ile olay yaratmıştı. Bu ses getiren montun tasarımının kendisine ait olduğunu söyleyen Erkin, "Postu bende gören 9 kişi aynısından sipariş verdi" dedi ve ekledi: "Postun fiyatını 600 lira olarak belirledim."



DİZİYLE MODA OLDU
Ancak internet alemi, Asena Erkin'in sözlerinin yalan olduğunu kanıtladı. Erkin'in 'kendi tasarımı olduğunu söylediği ayı postu'; ABD'de 2 yıl önce gündeme geldi. Beğeniyle izlenen "Workaholics" dizisindeki bir karakterin ekranda boy göstermesiyle ses getiren 'ayı postu'; uyanık girişimciler tarafından hemen satışa sunuldu. İnternette birçok sitede satılan postun; kahverengi ve beyaz renkleri bulunuyor. 150 dolardan satılan ayı postunun; Asena Erkin'in tasarımının kendisine ait olduğunu söylediği posttan hiçbir farkı bulunmuyor.