Skandal ikili ilk kez göz göze!

Magazinin iki olay ismi Asena Erkin ile Berkay, geçen yıl patlak veren yasak aşk skandalından sonra ilk kez karşılaştı. Göz göze gelen ikiliyi; Caner yine fark etmedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2014 Güncelleme 31 Ocak 2014, 01:27
Skandal ikili ilk kez göz göze!

İÇİNDEKİLER

Son günlerde pişti olmaktan son anda kurtulan Asena-Caner Erkin ile Berkay üçlüsü, bu kez kaçamadı! Aylar önce Akmerkez'deki bebek odasıyla patlak veren ve günlerce devam eden skandalın ardından hiç yüz yüze gelmeyen Erkin çifti ile Berkay, önceki akşam gazeteciler tarafından aynı karede görüntülendi. Talihsiz karşılaşmanın adresi; skandalın da başladığı semt olan Etiler'di. Asena ile Caner Erkin, akşam saatlerinde Limonata'nın yolunu tuttu.

MEKANIN ÖNÜNDE TUR ATTI
Erkin çifti, cam kenarındaki bir masaya oturup yemeklerini yemeye koyuldu. Asena Erkin'in yüzü yola dönüktü. Berkay da tam bu sırada lüks cipiyle mekanın önünde belirdi. Ünlü popçu, sıkışık trafiğin de etkisiyle adının yasak aşk skandalına karıştığı Asena Erkin'i fark etmekte güçlük çekmedi. Asena'nın da Berkay'la göz göze geldiği o an; gazetecilerce saniye saniye görüntülendi. Özellikle popçunun Asena Erkin'i görünce şoke olduğu dikkat çekti. Berkay'ın; 5 dakika sonra bu kez yolun diğer tarafından mekanın önünden tekrar geçmesi ise şaşkınlık yarattı.

HALiL ÇiLiNGiR