Yakalandı!

Asena Erkin; önceki gece cüzdanını bile almadan apar topar evden çıktı. Ulus'taki trafik kontrolünde ehliyetsiz yakalanan Erkin; evde bıraktığı eşi Caner'i arayıp yardım istedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2014 Güncelleme 08 Ocak 2014, 01:22
Yakalandı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçelİ futbolcu Caner'in eşi Asena Erkin'in yakalanmaları bitmiyor! Geçtiğimiz aylara popçu Berkay'la Akmerkez'in bebek odasında yakalanarak damga vuran Asena Hanım, önceki akşam da bu kez gazetecilere değil trafik ekiplerine yakalandı!

154 LİRA CEZA KESİLDİ
Eşofmanıyla gece vakti tek başına dışarıya çıkan Asena Erkin, direksiyon başında olduğu Ferrari'si ile Ulus'ta trafik kontrolüne takıldı. Alkolsüz olduğu tespit edilen Erkin'in yanında ise ehliyeti yoktu! Cüzdanını evde unuttuğunu söyleyen Asena Erkin'e ehliyetsiz otomobil kullandığı için de 154 lira ceza kesildi. Erkin; otomobilini kullanması için de telefona sarılıp hemen evde oğluyla bıraktığı eşi Caner'i aradı.

CANER ÇOK SİNİRLİ!
Taksiye atlayıp hemen Asena Erkin'in yanına gelen ünlü futbolcunun öfkesi, yüzünden anlışılıyordu. Ulus'tan ayrılıp Bebek'e giden Caner Erkin'in; sokakta yürürken eşinin kolunu sıkı sıkı tutması da gözden kaçmadı. Fenerbahçeli futbolcu; eşinin imza attığı skandaldan dolayı sezon sonunda yurt dışına transfer olacağına dair çıkan haberlerle ilgili soruları
ise yanıtsız bıraktı.

ALO CANER ÇABUK YETİŞ
Trafik kontrolünde ehliyetsiz araba kullandığı ortaya çıkan Asena Erkin, hemen telefona sarılıp oğluyla evde kalan eşini aradı. Erkin'in "Çabuk yetiş" çağrısına çaresiz kulak veren futbolcu, taksiye atlayıp eşinin yanına geldi.

Ufuk ÖZCAN