Aşka geldiler

Birkaç aydır aşk yaşayan Demet Evgar ile Sarp Levendoğlu, önceki akşam ilişkilerini Cihangir'de ortaya çıkarak herkese ilan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2013 Güncelleme 06 Aralık 2013, 00:58
Aşka geldiler

İÇİNDEKİLER

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan güzel oyuncu Demet Evgar ile meslektaşı Sarp Levendoğlu, ilk yan yana pozlarını önceki akşam verdi. İkili, arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'deki bir balıkçıya gitti. Masada yan yana oturan Evgar ile Levendoğlu, gece boyu hayli samimiydi.

İLİŞKİYE YORUM YOK
Keyiflerinin yerinde olduğu görülen Demet Evgar ile Sarp Levendoğlu, mekanda yaklaşık 4 saat kaldı. Haklarında çıkan haberleri verdikleri bu görüntülerle doğrulamış olan ünlü çift, mekan çıkışında ise sorulan sorulara yanıt vermedi. İkili, sadece "İyi akşamlar" demekle yetindi.

'ARTIK HERKES ÖĞRENSİN'
Bu arada aylardır gizli gizli buluşmayı tercih eden ikilinin önceki akşam gazetecilerin uğrak yeri Cihangir'de buluşmasının arkasındaki neden de ortaya çıktı. Demet Evgar, Sarp Levendoğlu'nun isminin eski sevgilisi Begüm Birgören ve başka güzellerle anılmasından rahatsız oldu. Çareyi bir arada görüntü vermekte bulan ikili de böylece birkaç aylık beraberliklerini dosta düşmana ilan etmiş oldu.

* Sarp Levendoğlu'ndan 2 yaş büyük olan 33 yaşındaki Demet Evgar, oyuncu sevgilisinden ise tam 31 santim kısa!


UFUK ÖZCAN