Asıl arşiv Caner'de!

Takvim'in aylardır bildiği Londra fotoğraflarının 'bir kısmı' ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2013 Güncelleme 02 Aralık 2013, 01:53
Asıl arşiv Caner’de!

İÇİNDEKİLER

Herkesin yakından takip ettiği Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ve popçu Berkay arasındaki skandalla ilgili her gün yeni bir gelişme oluyor! Geçtiğimiz günlerde Akmerkez'in bebek odasından çıkarken yakalanarak gündeme yerleşen ikilinin Mart ayında da aynı tarihlerde Tayland'da tatilde olduğu ortaya çıkmıştı.

YOK BÖYLE ALIŞVERİŞ
Asena Erkin ile Berkay'ın; güzel tasarımcı lisedeyken aşk yaşadığı iddiaları da olay yaratmıştı. Herkesin aylardır bildiği ve sümenaltı edilen Londra fotoğrafları da dün günyüzüne çıktı. Hürriyet'te yer bulan karelerde; çift Londra'da Oxford Street'teki Selfridges Alışveriş Merkezi'nde görülüyor.

ELİ BELİNDE!
Berkay'ın o dönem stil danışmanlığını yapan Asena Erkin'le olan samimiyeti ise şok edici... Ünlü popçunun elini; Asena Erkin'in beline atışı ve daha sonra ikilinin sarmaş dolaş gezmesi fotoğraflarda açıkça belli oluyor... Gelelim aylardır herkesin bildiği fotoğrafların öyküsüne...

BİR SERVET ÖDEDİ
Magazin kulislerinde konuşulan dedikodulara göre; bu fotoğrafı çeken şahıs ilk iş olarak Asena Erkin'in eşi Caner'le görüştü. Elinde eşi ve Berkay'a ait fotoğrafların olduğunu söyleyen gizemli şahıs, bu kareleri yıldız futbolcuya ulaştırdı. Caner, eşine olan sevgisi uğruna bu fotoğrafları iddiaya göre servet değerindeki bir ücrete satın aldı.

İKİSİNİ DE UYARDI
Caner Erkin; fotoğrafları gördükten sonra Asena Erkin'i Berkay'la bir daha görüşmemesi konusunda sert bir dille uyardı. Fenerbahçeli futbolcu, aynı uyarıyı hatırlı dostları aracılığıyla Berkay'a da yaptı. Ancak; güzel tasarımcı ile ünlü popçunun bu kez Akmerkez'deki bebek odasından çıkarken çekilen fotoğrafları geçtiğimiz gün basına yansıdı. Bunun üzerine Londra'daki fotoğrafları çeken şahıs, harekete geçti. Gazetemizi arayan bu kişi, Asena Erkin ve Berkay'ın İngiltere'deki fotoğrafları karşılığında 20 bin lira talep etti. Ancak aylar önce Caner Erkin'i fotoğrafları medya kuruluşlarına satmakla tehdit ettiği ileri sürülen bu kişi, tarafımızca sert bir dille geri çevrildi!

BUNLAR NE Kİ!
Asena Erkin ile Berkay'ın Londra'daki bu samimi fotoğraflarının basında yer bulması ise yeniden dedikodu kazanını kaynattı! İddialara göre; Caner Erkin'in servet ödeyerek satın aldığı fotoğraflar medyaya yansıyan bu karelerle sınırlı değildi!

SESSİZ KALDILAR
Başarılı futbolcunun arşivinde Asena Erkin ile Berkay'ın çok daha samimi pozlarının olması; magazin kulislerinde kulaktan kulağa yayıldı. Bu arada Akmerkez görüntülerinin ardından savunma yapan Asena ile Caner Erkin'in Londra fotoğraflarından sonra suskun kalması ise akılları karıştırdı. Popçu Berkay da tıpkı Erkin çifti gibi fotoğraflarla ilgili bu kez bir savunma dahi yapamadı!

NEDEN İHANET Mİ?
Popçu Berkay, 2011 yılında Asena Erkin gibi İzmir doğumlu olan Yasemin Mestçi ile nişanlandı. Çiftin ilişkisi, 2012'nin ortalarına kadar da devam etti. Ancak Berkay'ın güzel nişanlısı, evlenmekten sürpriz bir şekilde vazgeçti.

Yasemin
Mestçi'nin yakın çevresine göre; bu ilişki Berkay'ın ihaneti yüzünden sona erdi. Asena Erkin'le ortaya çıkan şok görüntüler üzerine ise herkesin aklına tek bir soru geldi: "Nişanlısı Berkay'ı Asena Erkin yüzünden mi terk etti?"

AİLESİ ÜZERİNE YEMİN ETMİŞTİ
Berkay; Londra fotoğrafları günyüzüne çıkmadan önce "Annemin babamın üstüne hatta doğmamış çocuğumun üstüne yemin ederim ki aşk iddiaları tamamen yalan" demişti. Bu arada sosyal medyadan ve telefonu aracılığıyla tehdit aldığı iddia edilen popçunun; Asena Erkin skandalı sona erene kadar bir süre yurt dışına gitme kararı aldığı biliniyor.

YILIN SKANDALI

Asena Erkin ve Berkay'ın Akmerkez'in bebek odasından çıkarken görüntülenmeleri; ikili arasında aylardır konuşulan aşk dedikodularının medyaya yansımasına neden oldu. Bu olay da 2013 yılının en büyük skandallarından biri olarak tarihe geçti!