Olay adam Türkiye'den kaçıyor!

Futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile Akmerkez'in bebek odasında yakalanan Berkay, olay sonrası ilk kez görüntülendi. Bunalıma giren popçu, uzun süre Türkiye'de olmayacağını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2013 Güncelleme 01 Aralık 2013, 00:00
Olay adam Türkiye’den kaçıyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile popçu Berkay'ın Akmerkez'in bebek odasında yakalanmasının ardından; dedikoduların ardı arkası kesilmemişti. Yasak aşk iddialarını sürekli yalanlayan Berkay, yılın skandalından sonra ilk kez önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı.

"DURUN ÇEKMEYİN"
Arabasını park eder etmez tanınmamak için kapüşonu ile başını kapatan popçu, bir anda karşısında gazetecileri görünce şaşkına döndü. "Durun çekmeyin" diye bağırarak koşmaya başlayan Berkay, kurtulamayacağını anlayınca pes edip yürüdü. Muhabirlerin soru sormasını beklemeden kendisini savunmaya başlayan popçu, "Yemin ediyorum yanlış haber. Doğmamış çocuğumun üzerine yemin ediyorum ki yalan, evli bir kadınla ne işim var?" dedi. Daha sonra bir apartmana giren Berkay, 5 dakika sonra basın danışmanıyla çıktı. Hakkındaki iddialardan çok bunaldığını söyleyen popçu, uzun süre yurt dışına çıkıp, Türkiye'den uzak kalacağını söyledi.

FAKA BASTI
Yılın skandalının baş kahramanı Berkay, günlerdir basından kaçıyordu. Popçu önceki gün geldiği Etiler'de tanınmamak için çaba sarfetse de yakalanmaktan kurtulamadı.

HALiL ÇiLiNGiR