Sosyete sevdalısı

Volkan Büyükhanlı aşkıyla şöhret olan Berrak Tüzünataç, sosyetiklerden vazgeçemiyor! Ünlü oyuncu; şimdi de Tolga Egemen'le aşk yaşıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2013 Güncelleme 18 Kasım 2013, 00:23
Sosyete sevdalısı

İÇİNDEKİLER

Yıllar önce Volkan Büyükanlı ile yaşadığı aşk sayesinde adını duyuran ve bu sayede 'oyunculuğa terfi' olan Berrak Tüzünataç; sosyete dünyasını çok sevdi! Birkaç hafta öncesine kadar sosyetik işadamı Ediz Elhadef'le birlikte olan Berrak Tüzünataç, aşktaki hızını yine konuşturdu. Güzel oyuncu, yaz aylarında Çağatay Ulusoy'la skandala imza attığı Çeşme'de şok bir isimle birlikte görüldü.

ALAÇATI'DA HAFTA SONU!
Tüzünataç, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı iken istifa edip Alaçatı'ya yerleşen Tolga Egemen ile yeni bir aşka yelken açtı. Berrak Tüzünataç; daha önce Ece Sükan ve Derin Mermerci ile de aşk yaşayan Egemen ile Alaçatı'daydı. Berrak Tüzünataç, hafta sonunu Tolga Egemen'in Mermerci ile yaptırdığı taş villasında geçirdi. Alaçatı sokaklarında tanınmamak için şapka takıp dolaşan güzel oyuncu, sosyetik sevgilisiyle Tuval Restaurant'ta da romantik anlar yaşadı. İkili, gündüz Alaçatı sokaklarında alışveriş yapıp; akşam ise soluğu Tolga Egemen'in villasında aldı.

ECE'NİN İZİNDEN
Tüzünataç, kendisine Ece Sükan'ı örnek aldı! Tüzünataç, Sükan'ın iki eski sevgilisi Ediz Elhadef ve Tolga Egemen'le aşk yaşadı!

ONA BORÇLU!
Şu anda mutlu bir evliliği olan işadamı Volkan Büyükhanlı ile yıllar önce aşk yaşayan Berrak Tüzünataç; bu ilişki sayesinde şöhret oldu. Tüzünataç, şöhreti sayesinde elde ettiği her şeyini Büyükhanlı'ya borçlu!


AYRILIKLA DEĞİŞTİ!
2010 Şubat'ında Garanti Bankası'ndaki görevinden istifa eden; birkaç ay sonra ise Derin Mermerci'yle düğünleri iptal olan Tolga Egemen, bu olaylardan sonra İstanbul' terk edip Alaçatı'ya yerleşti.

KAHRAMAN DURAK