Başrolde Kenan

Beren Saat; Kenan Doğulu'nun gölgesinde kaldı! Beyoğlu'nda aşkıyla eğlence turuna çıkan ünlü popçu; sevgi seliyle karşılaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2013 Güncelleme 18 Kasım 2013, 00:20
Başrolde Kenan

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Beren Saat, bu kez başrolde değil figürandı! Saat ile ünlü popçu Kenan Doğulu, önceki akşam Beyoğlu'nda eğlence turuna çıktı. Yemeğin ardından soluğu Asmalımescit'teki Nu Pera'da alan çift için içeride özel aşk şarkıları çalındı.

HER DAİM SEMPATİK
Sabaha karşı mekandan ayrılan ikiliden asıl ilgiyi gören isim Kenan Doğulu oldu. Hayranlarının "I love you Kenan" tezahüratları eşliğinde Porsche marka aracına binen ünlü popçu; her zamanki gibi sergilediği sempatik tavırlarla bir kez daha gönülleri fethetti.

SATICILAR PEŞİNDEYDİ
Bir sokak satıcısının ok hediye etmek istemesiyle şaşkına dönen Kenan Doğulu, "Cirit isterim" diyerek güldürdü. Aşkının da olduğu aracıyla Beyoğlu'ndan ayrılmak üzere olan popçu; bu kez bir sokak çalgıcısının ilgisiyle karşılaştı. Kenan Doğulu'ya gösterilen ilgi; "Kenan'ın yanında Beren gölgede kalıyor" dedirtti.

CİRİT VER!
Sempatik şarkıcı, yanına gelip kendisine ok hediye eden bir sokak satıcısına "Bana ok değil; cirit ver" diye espri yaptı.

'I LOVE YOU' TEZAHÜRATI
Beyoğlu'nda büyük ilgi gören Kenan Doğulu'ya kalabalık bir grup; 'I love you Kenan" diye tezahürat yaptı.

Ufuk ÖZCAN