Cehalet ve rezalet

Murat Kadıoğlu, kendini savunurken yerin dibine battı! Eşini hem dövüp hem aldatan işadamı; Simge Tertemiz'le boşanma sebebi olarak 'mezhep ayrılığını' gösterdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2013 Güncelleme 13 Kasım 2013, 00:00
Cehalet ve rezalet

İÇİNDEKİLER

Manken Şebnem Schaefer ve ardından Simge Tertemiz'le yaşadığı ilişki sayesinde adını duyduğumuz Murat Kadıoğlu, dün katıldığı bir canlı yayında rezalete imza attı. 2011 yılında evlendiği eşi Simge Tertemiz'in 'darp' yüzünden boşanma davası açtığı Kadıoğlu, ayrılıkla ilgili şok sözler sarf etti.

FEDAKARLIK YAPMIŞ!
Maddi krizde olan işadamı, canlı yayında şöyle konuştu: "Evlenmemiz Simge'nin gizli gebeliği yüzünden oldu. Yoksa evlenmeyi düşünmüyordum. Kendisinin koyu bir Alevi, bizim ise Müslüman Sünni olmamıza rağmen evlendim. Ne kadar fedakarlık yaptığımı buradan anlayın!"

'O BENİ DÖVER'
Bu sözleriyle şok etkisi yaratan işadamı, hem cehaletini konuşturdu hem de günün rezaletine imza attı! Bu sözleriyle de yetinmeyen Murat Kadıoğlu; evliliğin bitiş nedeni olarak da Simge Tertemiz'in ailesini gösterdi. Kadıoğlu, "Çeşme'deki kavgamız da yine ailesi yüzünden oldu. Daha önce de boşanacaktık ama çocuk yüzünden devam ettik. Kayınvalideme de şiddet uygulamadım; zaten ben onu değil o beni döver!"

'EVET ÇAPKINIM'
Simge Tertemiz'i darp ettiğini ve eşini aldattığını ise inkar etme gereği duymayan Murat Kadıoğlu; sözlerine şöyle devam etti: "Eski sevgilim Şebnem Schaefer beni 2 ay önce aradı. Cumartesi akşamı da birlikte bara gittik. Çapkın olduğum evet doğru. 'Uslanmayı düşünmüyor musun?' derseniz de size ne diyebilirim ki!"