Gece makyajı

Özlem Yıldız ile eski eşi Sinan Serter, bir gece kulübünde pişti oldu. Sevgilisinin kırmızı rujuyla öpücüklere boğduğu işadamı; 'gece makyajıyla' apar topar mekandan kaçtı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2013 Güncelleme 10 Kasım 2013, 00:10
Gece makyajı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz ay 7 yıllık evliliklerini resmen bitiren Özlem Yıldız ile Sinan Serter, önceki akşam pişti oldu. Güzel sunucu, arkadaşlarıyla çıktığı gece eğlencesini Nişantaşı'ndaki Scotch adlı mekanda noktalamak isteyince olanlar oldu. Özlem Yıldız, arkadaşlarıyla hiçbir şeyden habersiz mekana girdi.

ULUORTA SAMİMİ ANLAR!
Güzel sunucu, birkaç dakika sonra aynı mekanda eski eşi Sinan Serter ile yeni sevgilisinin olduğunu fark etti. Morali bozulan Özlem Yıldız, yine de eğlencesine devam etti. Sevgilisinin kırmızı rujuyla uluorta öpücüklere boğduğu Sinan Serter ise eski eşini görünce daha da kızardı! Keyfi kaçan ünlü işadamı, kendisini apar topar mekandan dışarıya attı! Sinan Serter'in yeni aşkı ise bir süre daha gece kulübünde kaldı!

BAŞKA MEKANA GEÇTİ
Mekan çıkışı 'al yanaklarıyla' objektiflere takılan ünlü işadamı, rotasını Ortaköy'deki Members adlı mekana çevirdi. Sinan Serter, buraya kendisinden yarım saat sonra taksiyle gelen sarışın aşkıyla eğlenceli anlar geçirdi.

GECESi KABUS OLDU
Yakın dostları Sezen ve Oktay Derelioğlu ile My Pavyon, ardından da Scotch'ta eğlenen Özlem Yıldız'ın eğlenceli geçen gecesi; eski eşi Sinan Serter'i bir başka kadınla görmesiyle kabusa dönüştü. Yıldız'ın rahatsızlığı, yüzünden belli oluyordu.

UFUK ÖZCAN