Aşkta umut var

Güzel manken Didem Soydan ile şarkıcı Can Bonomo 1 haftadır yeni bir aşka yelken açtı. Bu aşkın mimarı ise ikilinin ortak dostu olan stil danışmanı Umut Eker...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2013 Güncelleme 06 Ekim 2013, 00:29
Aşkta umut var

İÇİNDEKİLER

Son dönemde adı oyuncu Hazal Kaya ile aşk dedikodularına karışan Can Bonomo, sağ gösterip sol vurdu. Şarkıcının kalbini podyumlarda fırtına gibi esen Didem Soydan'a kaptırdığı ortaya çıktı.

DOLUDİZGİN DEVAM
Stil danışmanı Umut Eker'le yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen manken Didem Soydan, yine Eker'in arkadaşı olan Can Bonomo ile geçtiğimiz haftalarda bir partide buluştu. İddialara göre Umut Eker sayesinde tanışıp aralarında yakınlaşma olan ikili, o günden sonra sık sık telefonlaşmaya başladı. Bonomo ve Soydan'ın yaklaşık bir haftadır dolu dizgin aşk yaşadığı öğrenildi.

SARMAŞ DOLAŞ DANS
Geçtiğimiz günlerde Asmalı Mescit'te eğlenmeye giden ikilinin, samimiyeti görenleri şaşırttı. Kimseye aldırmadan sarmaş dolaş dans eden Bonomo ve Soydan, mekandan ayrı ayrı çıkarak o gece gazetecileri atlattı. Sık sık bir araya gelen taze aşıklar, şimdilik ilişkilerini gizli yaşamayı tercih ediyor. Ancak ikilinin yakalanma korkusunu atlatmak için kısa süre içinde el ele poz vermeyi düşündüğü öğrenildi.

UFUK ÖZCAN