İdopark!

İbrahim Tatlıses; 21 yaşındaki oğlu İdo'yu iş hayatına sokmakta ısrarlı! İdo, Tatlıses Kebap'tan sonra babasına ait otoparkın başında da durup 5 liralık bilet kesiyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2013 Güncelleme 20 Eylül 2013, 03:15
İdopark!

İÇİNDEKİLER

Derya Tuna'dan olan oğlu İdo'nun marjinal tavırlarına kızan İbrahim Tatlıses, kontrolü eline aldı. Sosyal paylaşım sitesi twitter'dan İdo'nun hayat tarzı ve arkadaşlarını eleştiren İmparator, 21 yaşındaki oğluna yeni görevler verdi. Annesi Derya Tuna ile Etiler'deki Tatlıses Kebap'ın başında olan İdo'nun Bodrum tatilinin son günlerini de çalışarak geçirdiği ortaya çıktı.

GÜN BOYU KULÜBEDE OTURDU!
İbrahim Tatlıses, 'Tatlıses Şirketler Grubu'na ait Bitez'deki otoparkın girişteki kulübesine oğlunu oturttu. Sıcak havada tüm gün kulübede oturan İdo Tatlıses, her gelen arabaya 5 liralık park ücreti kesti. Halinden memnun olmasa da babasının isteğini kıramayan İdo, sezon sonuna kadar burada görev başındaydı. Bir yandan müzik eğitimi alan ve çeşitli mekanlarda DJ'lik yapan İdo Tatlıses, İstanbul'a dönüşte ise ilk iş olarak Etiler'deki Tatlıses Kebap'la yine babasının isteğiyle ilgilenmeye başladı.