Gizem'li gece!

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu. Gizem Karaca ile Berk Oktay, önceki akşam alkolün etkisiyle samimiyeti ilerletti. Mekanda sarmaş dolaş olan ikili, çıkışta yan yana gelmemeye çalıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2013 Güncelleme 19 Eylül 2013, 03:56
Gizem’li gece!

İÇİNDEKİLER

Uyuşturucu temin etmek iddiasıyla hakkında 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Gizem Karaca'nın olayları bitmiyor! Karaca, önceki akşam aynı dizide rol aldığı ekip arkadaşları ve başrolü birlikte paylaştığı Berk Oktay ile Zilly Pera'ya gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ikili, aldıkları alkolün de etkisiyle samimi görüntüler sergilemeye başladı. Gizem Karaca ve Berk Oktay'ın samimi halleri de objektiflere an be an yansıdı.

BENZİNCİDE BULUŞTULAR!
Bu görüntüleri çabuk unutan ikili, mekan çıkışında ise ortalığı birbirine kattı. İçeride verdikleri sarmaş dolaş pozlara rağmen çıkışta yan yana gelmek istemeyen Gizem Karaca ile Berk Oktay, herkesi güldürdü. Oktay; mekandan tek başına çıktı. Yakışıklı oyuncu, aracıyla soluğu mekanın ilerisindeki bir benzincide aldı. Bu sırada kalabalık bir koruma ordusuyla mekandan çıkan Gizem Karaca da başka bir araca bindirildi. Yanındaki korumalar yardımıyla ayakta durabilen Karaca'nın rotası; Berk Oktay'ın beklediği benzinci oldu!

SEVGiLiSi SEVGiLiSi GÖRMESiN
Uzun süredir Merve Şarapçıoğlu ile aşk yaşayan Berk Oktay'ın Gizem Karaca ile olan bu samimiyeti; "Bu kareleri aman Merve görmesin" dedirtti.

SANKi ANGELiNA!
İçeride aşk pozları veren Gizem Karaca'nın çıkışta gazetecilere yakalanmamak için ortalığı birbirine katması; "Kendini Angelina Jolie zannediyor" dedirtti!


HALiL ÇiLiNGiR