Erken teklif!

Şarkıcı Bengü ile 5 yıl aşk yaşayıp evliliğin eşiğinden dönen Akın Altan, bu kez hızlı davrandı. Altan, henüz 2 aydır birlikte olduğu Ece Erken'e evlenme teklifi yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2013 Güncelleme 13 Eylül 2013, 02:04
Erken teklif!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasına şarkıcı Bengü ile yaşadığı aşk sayesinde giren Akın Altan, artık damat olmaya hazır. Bengü ile evlenecekleri gözüyle bakılan ve 5 yıllık ilişkisi sürpriz bir şekilde biten Akın Altan, yaklaşık 2 aydır sunucu Ece Erken'le aşk yaşıyor. İnkar ettiği ilişkilerini artık göz önünde yaşamaya başlayan ikili, önceki gün mutluluk sarhoşuydu. Sevgililer, Nişantaşı Elio adlı mekanda arkadaşları ile buluştukları sırada Altan, Ece Erken'e evlenme teklifinde bulundu.

ECE YEŞİL IŞIK YAKTI
Bu teklif karşısında çok sevinen sunucunun sadece "Hayırlısı olsun" şeklinde cevap verdiği öğrenildi. İkili, arkadaşlarını gönderdikten sonra başka bir mekana geçip burada karşılıklı kutlama yaptı. Soruları yanıtlayan Ece Erken, "Tanıştıktan bir hafta sonra sevgili olduk. İkimiz de çok mutluyuz. Her şeyin hayırlısı. Artık ne o, ne de ben geçici bir şey yaşayacak durumda değiliz" diyerek evlilik sinyali verdi.

UFUK ÖZCAN