Tehlikeli gece

Bir süredir aşk yaşadıkları söylenen Derya Şensoy ile Çağatay Ulusoy, önceki gece geç saatlere kadar birlikte eğlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2013 Güncelleme 06 Eylül 2013, 02:34
Tehlikeli gece

İÇİNDEKİLER

Özel hayatıyla genç kızların yakından takip ettiği Çağatay Ulusoy'un adı; bir süredir çiçeği burnunda oyuncu Derya Şensoy ile anılıyordu. Son dönemde sürekli aynı yerlerde eğlenen genç oyuncuların önceki akşamki adresi Albüm oldu. Arkadaş gruplarıyla mekanda geç saatlere kadar eğlenen Derya Şensoy ile Çağatay Ulusoy, mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenince bilindik taktiği uyguladı. Albüm'den ilk çıkan isim Şensoy oldu. Süper mini şortuyla dikkatleri üzerine çeken Derya Şensoy, Çağatay Ulusoy'la ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

MEKANDAN AYRI ÇIKTILAR
Güzel oyuncudan birkaç dakika sonra ise kapıda Ulusoy göründü. Son derece keyifli görünen Çağatay Ulusoy da Derya Şensoy ile ilgili sorulara "Sadece dedikodu" demekle yetindi. Ancak sürekli aynı yerlerde tatil yapıp eğlenen genç oyuncuların önceki gece de birlikte olması akılları karıştırdı.

SİTEMKAR ÇAĞATAY
Bir kız arkadaşının kullandığı araçla evinin yolunu tutan yakışıklı oyuncu, bu sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına sitemkar tavırlar sergiledi.

FORMUNU YAKALADI

Bir süredir ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun ile çalışan Derya Şensoy, bir hayli kilo verdi. Şensoy, vücuduna güvendiğini de giydiği süper mini şortla gösterdi.

UFUK ÖZCAN