Trafik Boz'gunu

Murat Boz; lüks aracını Ulus'un en yoğun caddesinde stop ettirince olanlar oldu... Bir anda sıkışan trafik ve olayı seyreden vatandaşlar yüzünden ortalık iyice karıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2013 Güncelleme 29 Ağustos 2013, 00:27
Trafik Boz’gunu

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin sevilen ismi Murat Boz, önceki akşam Ulus trafiğini bozguna uğrattı! Yakışıklı şarkıcı, sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile Ulus'un popüler mekanı Sunset'te yemek yedi. Mekandan son derece hızlı bir şekilde çıkan çift, koşarak araçlarına yöneldi. Son model Maserati'sinin direksiyonuna geçen Murat Boz; hızla oradan uzaklaşmak isterken olanlar oldu. Ünlü popçu, yokuş aşağıya caddede aracını stop ettirdi. Murat Boz'un otomobili; Ulus'un en işlek caddesinde yoğun bir trafik oluşturdu.

ALKIŞLARLA UZAKLAŞTI
Birkaç denemenin ardından Maserati'sini yeniden çalıştıran ünlü popçu; hızla gaza basıp oradan ayrıldı. Bu sırada kaldırımdan geçen vatandaşlar da Murat Boz'u alkış yağmuruna tutmayı ihmal etmedi.

HERKES BAKAKALDI
Ünlü popçunun stop eden otomobili; arkada uzun bir kuyruğun oluşmasına sebep oldu. Bu sırada yoldan geçen vatandaş da durup Murat Boz'u izleyince Ulus iyice kalabalıklaştı.

HIZLI BİNDİ YAVAŞ GİTTİ
Sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile koşarak aracına binen Murat Boz; aynı hızını lüks otomobilini kaldırırken gösteremedi.

UFUK ÖZCAN