Can derdinde

Meryem Uzerli'den baba olacağını öğrenen Can Ateş'e ikinci şok! Ünlü borsacının ortağı olduğu şirkete borçları yüzünden haciz geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2013 Güncelleme 24 Ağustos 2013, 02:22
Can derdinde

İÇİNDEKİLER

Ekranların parlayan yıldızı Meryem Uzerli, mayıs ayında "Tükenmişlik Sendromu" yaşadığını söyleyerek Almanya'ya kaçmıştı. Rol aldığı diziyi de yarıda bırakarak giden Uzerli'nin daha sonra sevgilisi Can Ateş'ten hamile olduğu ortaya çıktı.

TELEFONLARI KAPATTI
Gündeme bomba gibi düşen bu haberler sonrası kendisini "Meryem'in hamile olduğundan haberim yok" diyerek savunan ünlü borsacı Can Ateş, tepki çekti. Aşk hayatında darbe yiyen Ateş'in iş hayatında da büyük sıkıntılar içinde olduğu öğrenildi.

OFİSİNİ DE BOŞALTTI
İddialara göre Can Ateş'in ortaklarından Alper Ziyal'ın sahibi olduğu Sanset Sigorta'ya, 3 ay önce haciz gitti. Borçlar ödenmeyince grup şirket Martin & Martin ve Sanset Sigorta'nın menkul malları haczedildi. Bir süredir mali durumunun kötü olduğu konuşulan Ateş'in hacizden kısa bir süre sonra, kirasını ödemekte zorlandığı için Profilo Alışveriş Merkezi'ndeki ofisini de taşıdığı da konuşuluyor.

SORUMLULUK BiLiNCiNDEYiM
Can Ateş, yaptığı yazılı açıklamayla suskunluğunu bozdu. Borsacı şunları söyledi:

Muhakkak ki, herkesin kendine göre haklı sebepleri olsa da, ilişki süresince, iyi-kötü tüm yaşananların özel kalması gerektiğine inanıyorum. Meryem ile yaşadığımız ilişki de, benim için her zaman özel kalacaktır. Yaşadığım bu ilişkiyle ilgili olarak, bundan sonrasında üstüme düşen tüm sorumlulukların tabii ki bilincindeyim. Tek dileğim, yaşanan bu süreçte, birbirimize karşı olan saygı ve olgunluğumuzu korumaya devam etmek."

HAMiLELiK ONA ÇOK YAKIŞACAK
Oyuncu Halit Ergenç, eski rol arkadaşı Meryem Uzerli'ye böyle sahip çıktı...

Meryem Uzerli'nin Hürrem'i canlandırdığı dizide Kanuni rolüyle dikkat çeken Halit Ergenç, önceki gün Kanyon'daydı. Uzerli ile birlikte uzun züre çalışan ve iyi dost olan Ergenç, eski rol arkadaşı için iyi dileklerde bulunmayı ihmal etmedi.

Önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağını söyleyen Ergenç, Meryem Uzerli'nin hamileliğiyle ilgili sorulara ise şöyle cevap verdi: Ben de çok sevindim, hamilelik ona çok yakışacak. İnşallah sağlıklı bir çocuk dünyaya getirip annelik duygusunu tadacak.

MERYEM'E TAM DESTEK
Can Ateş istemese bile anne olacak olan Uzerli'ye hayranları mesajlarıyla sahip çıktı

* Can'ın ateşi başına vurmuş. Fıstık gibi bir kadını bulmuş. Hem de çocuğunun annesi olacak daha ne istiyor.

* Can Bey'in o kadıncağızın annelik duygusuna saygısı yoksa, gözünün önüne kendi annesini getirsin.

* Meryem sakın üzülme. Babası kabul etmese bile senin arkanda milyonlarca sevenin var.

* Bu erkekleri anlamak imkansız. Kadın hamile kalmış. Adam 'Haberim yok' diyor. Borsacı mı komedyen mi?

* Meryem senin kıymetini bilmeyenler gün gelir başını taşlara vurur.