İmparator evden kaçtı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2013 Güncelleme 16 Ağustos 2013, 03:01
İmparator evden kaçtı!

İÇİNDEKİLER

Hayranlarının gözünde İmparator, ailesinin gözünde ise babacan. Uzaktan tanıyanlar için zeki ve duygusal… O Türkiye'nin en önemli seslerinden biri olan İbrahim Tatlıses. Benim de çok sevdiğim ve değer verdiğim bir sanatçıdır.
2011 yılında malum olayı yaşadıktan sonra hayli zor günler geçiren Tatlıses, bu zor döneminde aylarca yanından ayrılmayan Ayşegül Yıldız ile kaldığı rehabilitasyon merkezinde hayatını birleştirmişti. Çift, bu evliliği geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen Elif Ada isimli kızlarıyla taçlandırdı. İbrahim Tatlıses'in en zor zamanlarında bile yanından ayrılmayan Ayşegül Yıldız, ne olur ne olmaz diyerek Tatlıses'in yanındaki korumalarını arttırmasını istemiş.
Tatlıses'in 3 olan koruma sayısını kendi korumasını da vererek 4'e çıkarttırmış. 4 koruması ile dolaşan Tatlıses ve Yıldız geçtiğimiz günlerde her evlilikte olabilecek bir tartışma yaşamış.
Bu tartışma sonrası İbrahim Tatlıses korumalarını alıp gece yarısı evi terk etmiş. Büyük bir kızgınlıkla evi terk eden Tatlıses, korumalarının da telefonlarını kapattırarak kimsenin kendisine ulaşmasını istememiş.
İmparator sabaha kadar eve gelmeyince Ayşegül Yıldız ortalığı ayağa kaldırmış. Ama bir türlü ulaşamamış. Ertesi gün eve dönen Tatlıses ile barışan Yıldız, korumaları sorguya çekmiş. Neden telefonlarını kapattıklarını ve gece nereye gittiklerini sormuş. Cevap alamayınca kendi yerleştirdiği koruma görevlisinin işine son vermiş. Böyle yazınca film gibi geliyor olabilir… Hayatı film olan Tatlıses, romanlara taş çıkaracak bir hayat sürmeye devam ediyor...

* * *
BENGÜ KURDU ECE OTURACAK
Onu şarkıcı Bengü ile yaşadığı evliliğe giden aşk ile tanıdık. Ünvanı İşadamı!
İşadamı tanımı da bir garip ya, neyse...
Son dönemde magazin sayfalarında sıkça yer almaya başladı. Ve şimdilerde ise Ece Erken ile aşk haberleri çıkıyor. İkili bu birlikteliği kabul etmeyip yakın arkadaş olduklarını söylüyorlar… Zaten ünlüler arasında ilk başta kimsenin yaşadığı ilişkiyi kabul ettiği görülmemiştir. Bu da aynı durum. Önce inkar, sonra itiraf.... Samimi şekilde görüntülendikten sonra aşk yaşadıklarını kabul ediyorlar… Neyse Akın Altan ile Ece Erken'in Çeşme'de başlayan aşkları tam gaz devam ediyor… Anlayacağınız genç adam playboy olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor… Geçtiğimiz akşam Ece Erken'i, Abdi İpekçi Caddesi'ndeki Akın Altan'ın evine girerken gördüm… Bir süre önce taşınmıştı Akın Altan Nişantaşı'na. Çünkü Bengü bu semti çok seviyordu… Bir süre birlikte burada kalan ikili, daha sonra yolları ayrılınca Bengü de kendi evine eşyalarını taşımıştı… Bengü için kurulan bu yuva şimdi Ece Erken'in oldu. Ne diyelim; umarım bekledikleri gibi mutlu olurlar...