Harun'u artık Tan'ımıyor

11 yıllık eşi Harun Tan'la geçtiğimiz ay boşanan Ebru Şallı; artık özgürlüğünü ilan etti. Şallı, sosyal medyadaki hesaplarından Tan soyadını kaldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2013 Güncelleme 09 Ağustos 2013, 00:00
Harun’u artık Tan’ımıyor

İÇİNDEKİLER

Ünlü işadamı Harun Tan'la 11 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Ebru Şallı; geçtiğimiz ay sessiz sedasız boşanarak gündeme damga vurmuştu. Birkaç gün öncesine kadar sosyal paylaşım sitelerinde "Tan" soyadını kullanmaya devam eden ünlü model, artık özgürlüğünü resmen ilan etti.

ESKİ EŞTEN UYARI MI GELDİ?
Artık sadece "Ebru Şallı" olarak instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde yer alan ünlü modele; eski eşi Harun Tan'dan "Tan soyadını artık kullanmanı istemiyorum" şeklinde bir uyarı gelip gelmediği merak konusu oldu.

BİRLİKTELER Mİ?
Bu arada boşandıktan sonra ilk bayramlarını geçiren Ebru Şallı ile Harun Tan'ın ortalarda görünmemesi de akılları karıştırdı. Ünlü çiftin; Tan Ailesi'ne ait Bodrum'daki villada da olmamaları; "Çocukları Beren ve Pars için bir araya gelip bayramı mı kutluyorlar?" sorularını akıllara getirdi. Çift, oğulları için dost kalacaklarını açıklamıştı.

BÜTÜN AİLE VAR HARUN YOK!
Tan Ailesi, bayram için Oral Tan'ın Gündoğan'daki dillere destan villasında bir araya geldi. Oral Tan, torunu Can ile tekne keyfi yaptı.

İşadamı; Harun Tan'ın ilk evliliğinden olan oğlu Can ile keyifli anlar geçirirken; gözler Ebru Şallı, Harun Tan ve 2 oğlunu aradı.