Şöhret hastası

Tuğçe Kazaz, bir konserde herkes gibi beklemek yerine 'Ünlüyüm' diyerek içeri girmeye çalıştı. Güvenlikle tartışan modelin, o anları objektife böyle takıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2013 Güncelleme 07 Ağustos 2013, 00:17
Şöhret hastası

İÇİNDEKİLER

Bir süredir ortalarda görünmeyen Tuğçe Kazaz, olaylı bir şekilde kendini gösterdi. Ünlü modelin geçtiğimiz akşamki bir konserde 'sırada beklemeden' konser alanına girmek istediği ve bu nedenle güvenliklerle tartıştığı iddiaları ortaya atıldı. Tuğçe Kazaz, bu olayı yalanlarken; dün ortaya çıkan bu kareler yaşanan tartışmanın kanıtıydı.

GÖREVLİYİ SONUNDA PES ETTİRDİ
Ünlü model; iş, sosyete ve sanat dünyasından birçok ismin akın ettiği konsere damga vurdu. Birçok ünlü ismin aksine sırada beklemek istemeyen Tuğçe Kazaz, giriş kapısına gitti. Güvenlik, Kazaz'ı tanımadı ve içeri almadı. Tuğçe Kazaz da bunun üzerine güvenliğe "Ben ünlü bir oyuncuyum" diye çıkıştı. Uzun süren tartışmanın ardından güvenlik görevlisi pes etti ve Kazaz'ı içeri aldı. Bunu gören vatandaşlar da; "Tuğçe, şöhret bunalımına girmiş" yorumu yaptı.

ÇiFTLiK HAYATI ŞEHRE UYMADI
Tuğçe Kazaz, bir süredir Ankara'da bulunan bir çiftlik evinde yaşıyor. Kendisini buraya kapatıp tarlada çalışan Kazaz'ın arkadaşlarının; ünlü model için "Tek başına kala kala bize de garip davranmaya başladı" dediği söyleniyor.