İbretlik çöküş 2

Geçen yaz Çeşme'de alkolün kurbanı olan Nurseli İdiz, akıllanmadı. Oyuncu, dün yine aynı yerde aynı ibretlik görüntüleri sergileyerek herkesi üzdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2013 Güncelleme 05 Temmuz 2013, 01:34
İbretlik çöküş 2

İÇİNDEKİLER

Çok değil bundan 10 yıl öncesine kadar Türkiye'nin en güzel, en gözde kadınlarından biri olan Nurseli İdiz'i yıllar yıprattı. Geçtiğimiz yaz Çeşme'de gündüz vakti çekilen alkollü halleriyle Türkiye'nin gündemine oturan ve sevenlerini üzen ünlü oyuncu; değişmedi! Basına yansıyan ibretlik görüntülerinin ardından alkole veda ettiğini söyleyen Nurseli İdiz, kariyerine de bir diziyle yeniden start vermeşti.

SABAH 9'DA BAŞLADI!
Hayranları ünlü oyuncunun artık toparlandığını sanırken; dün Çeşme'de çekilen görüntüler herkesi yine hayalkırıklığına uğrattı. Alaçatı'ya adım atmaz yeniden alkolün tuzağına düşen Nurseli İdiz, sabah saat 09.00'da Hacımemiş Mahallesi'ndeki bir kafede sek vodka içmeye başladı. İddiya göre ünlü oyuncu; buradan hesabı ödemeden ayrıldı. İdiz'in sonraki durağı; Dutlu Kahve oldu. Ünlü oyuncu, burada da alkol aldı.

KUAFÖRDE DEVAM ETTİ
Nurseli İdiz'e yardımcı olmak isteyen bir antika dükkanı sahibi; ünlü oyuncuyu misafir etti. Ünlü oyuncunun arkadaşı da buraya gelerek İdiz'i kahve içebileceği bir kafeye götürdü. Yürümekte zorlanan Nurseli İdiz, arkadaşının koluna girerek soluğu Kuaför Bülent'te aldı. Manikür ve pedikür yaptıran ünlü oyuncu, bir yandan da vodka içmeyi sürdürdü. Herkesin şaşkın bakışları arasında kuaförden çıkan Nurseli İdiz, arkadaşının kolunda çıplak ayakla Alaçatı sokaklarında yürüdü. İdiz; yine bir kafeye gidip içki sipariş etti. Bu sırada gazetecileri fark eden arkadaşı; ünlü oyuncuyu taksiye bindirerek oteline götürdü.



ÇIPLAK AYAK BÖYLE YÜRÜDÜ
Manikür ve pedikür yaptırdığı güzellik merkezinden çıplak ayak çıkan Nurseli İdiz, Alaçatı sokaklarında uzun süre bu halde yürüdü. Ayakta durmakta güçlük çeken İdiz; arkadaşının koluna girdi. Ünlü oyuncunun arkadaşına da İdiz'in ayakkabılarını taşımak düştü!

GAZETECİLER İÇİRMEDİ!
Aşırı alkollü halde bir kafeye oturan Nurseli İdiz, kendisine yine içki sipariş etmeden duramadı. Ancak ünlü oyuncunun yanındaki arkadaşı tam bu sırada; gazetecilerin kendilerini görüntülediğini fark etti. Bunun üzerine taksiye bindirilen İdiz, oteline gitti.

ACILARIN KADINI!
Sabahın 9'unda alkol almaya başlayan Nurseli İdiz; öğle saatlerinde bir güzellik merkezine girdi. Manikür-pedikür yaptıran İdiz'in perişan halleri; herkesi üzdü. Uzaklara dalıp dalıp giden ve gözlerini bile zor açan Nurseli İdiz; sigara üzerine de sigara yaktı.