Gizemli dostluk

Aynı dizide rol alan Gizem Karaca ve Berk Oktay'ın yakınlığı kafa karıştırdı. Sevgilisi Merve Şarapçıoğlu'nu unutan yakışıklı oyuncu, set dışındaki bütün vaktini de Karaca ile geçiriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2013 Güncelleme 01 Temmuz 2013, 00:15
Gizemli dostluk

İÇİNDEKİLER

Sıkça rastladığımız dizi aşklarına bir yenisi daha mı ekleniyor? Bu aşkın kahramanları ise yakışıklı oyuncu Berk Oktay ve 2011 Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca. Ancak bu kez durum biraz farklı. Uzun süredir Merve Şarapçıoğlu ile aşk yaşayan Berk Oktay, şu sıralar "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide birlikte rol aldığı oyuncu Gizem Karaca ile yakınlaştı. Yoğun set temposunda birlikte vakit geçiren iki oyuncu, set dışında da sürekli bir arada olmaya başlayınca dikkatleri üzerlerine çektiler.

SAMİMİYET ARTTI
Geçtiğimiz hafta Tarabya'da bir restoranda baş başa yemek yiyen ikili, önceki gün de Akmerkez'de yine baş başa görüldü. Karaca ve Oktay'ın samimi halleri ise görenlerin kafalarını karıştırdı. İki oyuncu. "Biz çok iyi iki dostuz" derken, Berk Oktay'ın sevgilisi Merve Şarapçıoğlu'nun da bu samimiyetten oldukça rahatsız olduğu öğrenildi.