Salih firarda

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan, gece alemine çabuk daldı. Samandıra'daki tesislerden önceki gece kaçan 19 yaşındaki Salih; bir mekanda sabahladı. Yakalanınca da hüngür hüngür ağladı!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2013 Güncelleme 17 Mayıs 2013, 02:54
Salih firarda

İÇİNDEKİLER

Yeşil sahalarda uçan Salih Uçan, gecelerde de erken uçmaya başladı! Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki yıldızı; önceki akşam başını belaya sokacak görüntülere imza attı! Samandıra'daki tesislerde kalan Salih Uçan, önceki gece saat 24.00'te kimseye görünmeden tesislerden deyim yerindeyse firar etti. Genç yıldız; arkadaşlarının kullandığı araçla Harbiye'deki bir mekana gitti. Felekten gecesinin duyulmayacağını düşünen Salih Uçan, mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenince büyük panik yaşadı.

MEKANDA HAPİS!
Önce devreye futbolcunun arkadaşları girdi. Gazetecilere "Kaçtıysa kaçtı size ne? Gelin bu işi aramızda çözelim" diyen grup; amaçlarına ulaşamayınca çılgına döndü. Salih Uçan'ın arkadaşları sabah saatlerinde mekandan ayrıldı. Salih ise kulüpten çıkamadı. Mekan görevlileri; gece boyu hüngür hüngür ağlayan genç futbolcunun üzerine kapıyı kilitleyip gitti.

SOKAKTA SEFERBERLİK

Mekandan sabaha karşı çıkan futbolcunun arkadaşları, taksiyle evlerine gitti. İşgüzar arkadaşlardan biri "Bırakın beni şu gazetecileri ezeyim" diye haykırdı. Bu arada takım elbiseli bir adam ise gazetecilerin gidip gitmediğini kontrol etmek için sokakta turlar attı.

UFUK ÖZCAN