Havası söndü

Genç kızların sevgilisi Justin Bieber'ın İstanbul'dan gidişi de gelişi gibi olaylı oldu. Havasından yanından geçilmeyen Bieber, pasaport kontrolüne girmeden uçağına binmek istedi. Ama umduğu gibi olmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2013 Güncelleme 04 Mayıs 2013, 00:29
Havası söndü

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in güvenlik inadı Atatürk Havalimanı'nda kırıldı. Believe Turnesi kapsamında konser vermek için İstanbul'a gelen Kanadalı pop sanatçısı Justin Bieber, Türkiye'ye girişinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaptığı kaprisin bir eşini de Atatürk Havalimanı'nda yapmak isteyince polis engeline takıldı. İTÜ Stadyumu'nda 30 bini aşkın Türk hayranının izlediği konserin ardından önceki akşam saat 23.30'da Türkiye'den ayrılmak için Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Bieber, pasaport kontrolünden geçmeye yanaşmadı. Apronda bekleyen özel uçağının altına araçla gitmeye kalktı.

YARIM SAAT PROTESTO
Bieber'in bu talebi kabul edilmeyerek, kurallar gereği pasaport kontrolünden geçmesi istendi. Bieber polisin tavrını, arabasının içinde yarım saat bekleyerek protesto etti. Ancak sonunda korumaları ile teker teker pasaport kontrolünden geçerek uçağına gitti. Kanadalı popçu Sabiha Gökçen'den de pasaport kontrolü yaptırmadan arabasıyla ayrılmak istemişti.

OYUNCAKLARA SİNİRLENDİ
13-15 yaş arası kız çocuklarının çoğunlukta olduğu konserde, sahneye bebek, oyuncak gibi oyuncakların atılması Bieber'i kızdırdı. Sahneyi terk eden popçu, bu durumun devam etmesi haline sahneye çıkmayacağını söyledi. Bir süre kuliste bekleyen Bieber, sonra hayranlarının karşısına geldi.

TER OYUNU!
Sosyal medya Justin Bieber'ın olduğu söylenen sözlerle yıkıldı! Bieber'ın Twitter'dan, "İnanılmaz gece için Türk kızlarına teşekkür ederim ama aynı şeyi ter kokuları için söyleyemeyeceğim" yazdığını, ardından sildiği söylendi. Ancak işin altından İnci Sözlük çıktı. İnci Sözlük'ün 'Konser sonrası Justin sazan avı' ağına takılanlar dalga konusu oldu.