Gizli servet!

İş dünyasının en zengin patronlarından Cem Boyner'in bilinmeyen bir serveti ortaya çıktı. Çizgi roman tutkunu işadamı, Tom Mix gibi kitapların bütün sayılarını özenle topluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2013 Güncelleme 01 Mayıs 2013, 02:39
Gizli servet!

İÇİNDEKİLER

Ticari zekası kadar fotoğrafçılık, avcılık ve dalış gibi tutkularıyla da tanınan Cem Boyner'in bilinmeyen bir sevdası daha ortaya çıktı. Renkli kişiliğiyle sık sık gündemde yer alan Boyner, işlerinden bulduğu her fırsatta hobileriyle ilgileniyor. İçindeki çocuğu öldürmeyen sosyetik işadamı, çizgi roman koleksiyonu yapıyor. Küçüklüğünden beri bu tarz kitaplara çok düşkün olan Cem Boyner, yaşı ilerledikçe de bu kitapların tüm serilerini toplamaya başladı.

TERCİHİ WESTERN TÜRÜ
Birçok işadamı tablo ve antika eşya biriktirirken; Cem Boyner yıllar geçtikçe çizgi film romanlarından oluşan geniş bir koleksiyona sahip oldu. İtalyan ekolü ve Western türü çizgi romanlara meraklı olan ünlü işadamı, koleksiyonu için sürekli Kadıköy'deki Büyülü Kitap'ın yolunu tutuyor. Buraya her gittiğinde en az 40-50 adet çizgi roman alan Cem Boyner için kitapevi sahipleri; yurt dışından da çizgi romanlar getirtiyor. Boyner; Tom Mix ve Mister No gibi kahramanlara ait romanların bugüne kadar yayınlanmış her kitabını da alıyor. Ünlü işadamı, başucundan ayırmadığı çizgi romanları okumadan da yatmıyor.

EŞİNİN TERCİHİ SİYASET
Cem Boyner'in başucunda çizgi roman kitapları bulunurken; kendisi gibi iş dünyasındaki başarılarıyla adından söz ettiren eşi Ümit Boyner; siyaset ve biyografi kitaplarını tercih ediyor.


ÖZGE GÜRCAN