Aynı notayı çalıyor

Mahsun Kırmızıgül'ün eski aşkı çellist Mine Cangal, gönlünü tıpkı Kırmızıgül gibi esmer ve sinema sevdalısı olan Sermiyan Midyat'a kaptırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2013 Güncelleme 30 Nisan 2013, 03:07
Aynı notayı çalıyor

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 2 yıl önce Mahsun Kırmızıgül ile yaşadığı aşk sayesinde magazin gündemine yerleşen Mine Cangal'ın beğendiği erkek tipi belli oldu! Kırmızıgül'le evliliğin eşinden dönen çello sanatçısı Cangal, gönlünü şimdi de Sermiyan Midyat'a kaptırdı.

İNKAR ETMİŞLERDİ!
Bir süre önce Midyat'la çıkan aşk dedikoduları üzerine "Kendisini tanımıyorum" diyen Mine Cangal, önceki akşam fena yakalandı. Cihangir'in arka sokaklarında Sermiyan Midyat ile sarmaş dolaş objektiflere yakalanan güzel çellist, yüzünü gizlemeye çalışsa da başarılı olamadı. Midyat da patlayan flaşlar karşısında büyük panik yaşadı. Bu arada Mine Cangal'ın gönlünü tıpkı Mahsun Kırmızıgül gibi esmer ve yönetmen olan Sermiyan Midyat'a kaptırması; "Cangal'ın zevki değişmiyor" yorumları yaptırdı.

* Cangal ile Kırmızıgül, ilişkilerini evliliğe taşımaya karar vermiş ve aile arasında nişanlanmıştı. Çift, nişanı kısa süre sonra attı.

MİDYAT'IN PANİĞİ!
Cihangir'in arka sokaklarında Mine Cangal ile sarmaş dolaş yakalanan Sermiyan Midyat'ın patlayan flaşlar karşısında yaşadığı panik, yüzüne böyle yansıdı.

* Çiçeği burnunda çift, Mine Cangal'ın kullandığı araçla Cihangir'den ayrıldı. Cangal rahatken; Midyat'ın yüzünden düşen ise bin parçaydı!



HALiL ÇiLiNGiR